Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Gott & Blandat

20 Juli

2013-07-20 09:32 #0 av: [Sol69]

God morgon..

Soligen..  vi kan i alla fall inte klaga på att det inte är en fin sommar i år.. utan man har kunnat njuta av många varma dagar... och jag lider inte av värmen.. men vist kan det va hemskt varmt inne hos en del vårdtagare och man känner sig helt blöt.. Men annars njuter jag av vädret..

Denna helg här ju min lediga helg.. så jag passar på att bara göra det man måste.. och njuter av ledigheten..

Vet inte ens va jag ska hitta på idag.. Kanske ska ta en bok och sätta mig ute och läsa.. Skrattar

Ha en mysig lördag och helg..

Kram

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-07-20 09:45 #1 av: Skogshumblan

God morgon.

Nä denna sommar kan man inte klaga på!
Hoppas du får en loj och skön helg Sol!

Ha en fin dag alla!

Anmäl
2013-07-20 10:40 #2 av: fridelfina

Hej på er!

Här är det åter till semester för min del, tre långa veckor framåt! Ska bli skönt hoppas jag.

Har skjutsat dotter till stallet, hon är med i USEK (ungdomssektionen) och de ska måla Torpet där de ska kunna ha olika evenemang för stalltjejjerna och killarna framöver. Maken sitter och gör godis i Candy Crush och skördar i Farmville, sonen sover fortfarande. Själv ska jag ta mig lite frukost tänker jag, sen får vi se vad det blir...

Ha det så gott denna fina soliga dag!

   
Anmäl
2013-07-20 13:05 #3 av: Pagan

Goddagens

Har haft fullt upp sedan tidigt. Vaknade lite tidigare än vad som borde vara fallet, har ju sovmorgon! men så vackert väder, soligt och fågelkvitter så jag känner att jag får passa på att njuta av det så länge det varar. Morgonpromenixen gick bra efter jag mjukat upp ryggen lite och har rensat lite i landet, nu funderar jag på att ta lite lunch. Väääldigt hot idag så man får sakta ned tempotGlad

Här strular det minsann, har försökt posta inlägget nu tre gånger, hm....försöker igen då

Anmäl
2013-07-20 16:46 #4 av: gevalina

go eftermiddag...denna dag försov jag mig och fick ringa och säga att jag kommer en timme senare. som tur är så är det ganska lugnt på jobb.

nu hemma efter ett lite kortare pass och skall fixa i ordning till måndagen.men två arbetsdagar återstår.

jpå måndag em  åker jag  i väg några dagar och min dotter får  besök av vän....sen i slutet av veckan är det Helsingborgsfestival.

Ha en skön och härlig kväll.

Anmäl
2013-07-20 17:51 #5 av: [Sol69]

Idag har jag och barnen varit ute och ätit middag och nu efteråt blev det att skura kattlådan och torka golv.. ett trevligt jobb en lördag... nää men sen kan man njuta av kvällen och vet att de är gjort i alla fall och de luktar gott..

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-07-20 19:30 #6 av: Tarotstollan

Varmt, varmt, varmt KämparPustarjag mår inte bra alls...det enda jag vill göra är att sova bort dagarna! Hoppas på molnigare och svalare varenda dag!
JA, JAG KLAGAR Skrattarpå denna sommaren!
Har ändå varit ute en runda till affären, köpt lite mat, glass och nödvändiga saker, det snurrade bra i skallen och då har jag ändå med mig vatten att dricka.

Sitter inne i "tvärdrag" och min lilla bordsfläkt den jobbar för högtryck!

Ha en fortsatt bra lördagkväll!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-07-20 19:55 #7 av: [Sol69]

Tycker synd om dig Tarotstollan för att du lider av värmen. samtidigt som jag är glad för alla andra att det är en riktig sommar i år.

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-07-20 20:19 #8 av: Tarotstollan

Jo det är ju lite kluvet det där! Jag vill ha sol  och värme också men då skall det blåsa samtidigt, och det rejält!Skämtar

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-07-20 21:46 #9 av: Jessica Holländare

Godkväll alla godingar!!

Jag klagar jag med!! Fy tusan vad varmt och inte ett dugg roligt att försöka sova på dagen när man kokar ihjäl.. Men lyckats få lite sömn så jag ska nog klara natten... Glad

Jag är helt insnurrad på att skaffa mig en liten kompis till Göran. Hittat en som säljer tomtefärgade illervalpar (vita tassar och vit haklapp). Jag vill ha!!!! Skrattar

Kram på er!


Anmäl
2013-07-20 21:53 #10 av: Tarotstollan

Skönt att du fått sova lite Jessica, du har all rätt att klaga du är ju inte ensam i kroppen och det sliter och är ju extra jobbigt i värmen.

En tomte iller, den får du visa bild på sen! Klart att Göran skall ha en kompis, vet ingenting direkt om illrar men de vill väl ha sällskap av en artfrände också att busa med. Kanske en tjej......många illrar, Skämtarsåvida inte Göran är fixad!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-07-21 00:05 #11 av: Jessica Holländare

Jag hade faktiskt planerat en tjej. SkämtarGöran är kemiskt kastrerad och det går nog ur kroppen om ett år så kanske att jag tar en kull innan dom blir fixade båda två i så fall. Men det är bara ett väldigt stort kanske. Jag har aldrig hållt på med sånt.. Lipar


Anmäl
2013-07-21 00:58 #12 av: Tarotstollan

Det fixar nog Göran och Tomtelina själva skall du se Skämtar! Du kan ju   mycket om illrar redan, resten kan du ju alltid fråga om. Det ordnar sig!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.