Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

nybörjare

2013-07-10 14:31 #0 av: Monizz

Hej
jag är en nyfiken nybörjare. . Jag undarar hur jag ska gå till väga för att finna em relativt enkelt tarotkort lek och så lär man väl kanske ha en bok? Vad bör man tänka på? Tips på bok? Ej engelska.

Kram

Anmäl
2013-07-10 15:39 #1 av: Pagan

Hej MonizzGlad

Du kan kolla in vår länksamling och se om du finner något där som kan vara av intresse eller Gå in på aeclectic.net. där finns mängder av lekar att titta på så du får en känsla för i vilken stil du vill ha. Det finns såååå många olika konstnärer att det är svårt att säga vilken som skulle tilltala mest.

Här är en länk till ett svar på en fråga som är snarlik din

Anmäl
2013-07-10 15:52 #2 av: Amandla

Välkommen hit Monizz! Glad

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-07-10 16:52 #3 av: Skogshumblan

Instämmer med Pagan, välj en lek DU gillar, resten ordnar sig.

Ställ gärna frågor här, vi svarar så gott vi kan och lät oss massor tillsammans.
Varmt välkommen!

Anmäl
2013-07-10 18:13 #4 av: [Lynx1]

Cosmic tarot är relativt enkel annars :-)

Anmäl
2013-07-10 18:35 #5 av: [Sol69]

Jag gillar min Jolanda lek mycket. Jolanda har en bok man kan köpa separat. Har cosmics också och den är okey bra. tror det ingår ett litet häfte på svenska i den Glad

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-07-10 20:02 #6 av: Tarotstollan

Hej och välkommen hit Monizz!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.