Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Tröttnat?

2013-07-05 20:24 #0 av: Tarotstollan

Har ni någon gång tröttnat på tarotkort, orakelkort, pendlar, healing osv och bara lagt av och tagit en lång paus? Alltså mer än 1 år!

I så fall varför slutade du och vad var det som gjorde att du började igen?

Själv har jag ännu inte kommit till det stadiet att jag ens funderat på att ta paus men jag vet ju inte vad som kan hända i framtiden!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-07-05 20:59 #1 av: Skogshumblan

Nä inte ett år men ett par månader eller kanske 3-4 månader.
Jag känner att det ibland blir för mycket, att jag inte vill veta eller har behov av att få använda korten. Kan vara så att jag på annat sätt får vinkar och råd men jag har ärligt inte reflekterat över det.

Anmäl
2013-07-05 21:13 #2 av: Amandla

Jag ligger väldigt lågt just nu... blir sån i perioder. Det går över Cool

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-07-05 21:17 #3 av: Jessica Holländare

Jag la ner ett par år pga det kändes övermäktigt att lära sig och det var så mkt annat med skola och allt. Efter ett par år kom intresset tillbaka och jag hamnade här inne. Nu ligger jag lågt med allt, men intresset har inte svalnat.


Anmäl
2013-07-05 22:57 #4 av: Isa56

Just nu är jag låg. men det har varit ett turbulent år för mig. 

Och jag har ju fått mina små saltomortaler av livet. Men intresset finns där fortfarande. 

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2013-07-05 23:16 #5 av: [Lynx1]

Jag sysslade med tarot för 5 år sen ungefär men jag mådde dåligt av det. Kunde inte sortera bland energierna och känslorna det gav mig så jag slutade. Minns att det blev för mycket till och med efter inköp av ametisten. Fast det berodde nog inte på den. Jag köpte in ametisten för att kunna rena mer men jag fixade inte helheten helt enkelt.

Nu 5 år senare har jag mycket mer livserfarenhet vilket gör det hela mycket mer enkelt att hantera och framförallt att förstå sig på!

Denna gången är jag fast för alltid... Förr hade jag en tro.. Nu är jag övertygad.

Anmäl
2013-07-06 22:01 #6 av: fridelfina

Här kommer det och går som det vill... Beror mycket på vilket utrymme jag har, eller rättare sagt tar Funderar

   
Anmäl
2013-07-07 10:04 #7 av: [Sol69]

Har inte tröttnat, men lagt märke till att man inte ska använda korten om man har en period som man inte är i balans i.. då visar de inte det som du vill veta utan visar vad som helst.. Funderar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-07-07 10:22 #8 av: Pagan

Det kan gå lite upp och ner, jag drar alltid dagens och månadens kort, men större stjärnor känns inte så viktigt i vissa perioder. men det är nog mycket beroende av att jag lägger så många stjärnor för andra att jag inte orkar med att lägga för mig självGlad

Anmäl
2013-07-07 10:31 #9 av: [Sol69]

#8 Jobbar du med tarot eller gör du det för dina vänner??

Låter intressant tycker jag.. en stjärna har jag aldrig lagt eller fått lagd för mig. Hur mycket ser man i en stjärna? Funderar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-07-07 11:31 #10 av: Pagan

Jag jobbar lite med Tarot jaGlad

Vad du ser i en stjärna? Jag brukar lägga keltiska korset och för ca tre månader fram. Det är alltid svårt med tidsramen, det jag ser kan lika gärna ske under en kortare period eller ligga längre fram i tiden. Keltiska korset tar upp allt från ekonomi, relationer, jobb så den är ganska heltäckande.

Anmäl
2013-07-08 08:24 #11 av: LinaLj

Jag la av med runor i ett par år. Jag älskar runor och att arbeta med dem men ibland blir de så enormt intensiva. Sedan började jag använda tarotkort och de fick mig att börja längta efter runorna. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.