Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

God 26 juni.

2013-06-26 09:31 #0 av: Skogshumblan

God morgon.
Hoppas ni sovit gott i natt.
Själv har jag haft svårt att sova i natt. En envis fluga gjorde det inte lättare.
Supermånen skulle väl ge energi? Jaja min snodde den. Tror min ork hamnade hos Pagan, du verkar ju haft mer än hälsosamt :D

Idag ska här städas, sonen fyller år i morgon och jag ska ge både snabeldraken och golvmopparna chans att visa vad de går för;)

Ha en fin dag alla!

Anmäl
2013-06-26 15:54 #1 av: Amandla

Jag har rensa- och röjaenergi så det räcker till och blir över! Nu har jag just skänkt bort gamla filmer, både dvd och vhs och har skänkt bort själva spelarna också. Har ingen tv längre så vad ska jag med dem till, allt finns ju att se över nätet ändå. Gamla tidningar, diverse tillbehör till avlagda mobiltelefoner, en garderob med bågnande väggar som står i garaget, allt går att skänka bort. Folk kommer och hämtar och är glada för det de fått, kan det bli bättre? Skämtar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-06-26 17:01 #2 av: Pagan

Ja du Skogis, så kan det ju varaLipar

Låter himla smart Amandla.

Här regnar det som vanligt. Såg väderprognosen över nästa vecka, den ser iallafall hoppfull ut. Hoppas på sooooool!!

Jobbat och allt annat är som vanligt. Idag ska jag förhoppningsvis ta det lite lugnt

Anmäl
2013-06-26 20:44 #3 av: Tarotstollan

Fick en obehaglig överraskning i går kväll min honkatt började uppträda väldigt konstigt, så idag fick jag ge mig iväg till veterinären med henne. Misstänkt urinvägsinfektion, så nu skall hon äta medicin i 10 och 12 dagar olika för de två sorterna hon fick.
Hoppas att det "bara" är detta så att hon blir helt frisk av dessa doser hon  nu skall äta!

Mulet och regn och dessemellan uppehåll eller skurar!

Var ute en sväng kände att jag behövde lite luft efter pärsen tidigare. Sprang på min kompis så vi gick in på Ekohallen och satte oss med varsin varmkorv och dricka och pratade en stund.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-26 21:39 #4 av: Pagan

hm, jobbarkompisens kisse får ofta urinvägsinfektion, fast hon mestadels är inne. Svår åkomma det där

Anmäl
2013-06-26 21:53 #5 av: Tarotstollan

Ja, det är det, för veterinären kunde inte säga med säkerhet utan urinprov och det tar de inte förrän nästa gång hon ev. kommer in med samma symtom. Så jag kan bara hoppas att det är det och att hon blir bra direkt.
Redan 3 timmar efter medicinen hade intagits syntes det att hon mådde bättre, gick t.o.m. in i lådan och kissade innan hade hon satt sig direkt på köksgolvet eller på balkongen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-26 23:14 #6 av: Skogshumblan

Godnatt vänner, sov gott. Och snälla Pagan, kan jag få ha min ork ifred nu?;)

Har förlagt en av sonens paket, skyller på sömnbrist. Åldern låter så... Gammalt och hopplöst. :/

Anmäl