Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Energier och krafter

Fullmåne i skytten

2013-06-23 21:12 #0 av: Pagan

Tack Stollan att du påminde migGlad

Honungsmåne

Månen färdas Skytten.

Människokroppen: Månen i Skytten påverkar höfter, höftlederna, lår, lårben.

Kroppsvård: En period som lämpar sig för att tillämpa regenererande hudkrämer och för att återställa och öka massage.

Hem: Vädra, lufta, sängkläder mår bra av at få hängas ute..

Trädgård: Fruktdag, en övergång mellan stigande och fallande kraft. Denna dag lämpar sig för plantering och sådd av all frukt och grönsaker som växer sig stora.

Chakra: Månen i Skytten påverkar Manipura (3: e chakrat), och Ajna (6: e chakrat). Du kan harmonisera dessa chakran med följande färger, stenar och essenser.

Färg: Gul och Indigo

Stenar: Tiger öga, Bärnsten, Lapis Lazuli, safir, sodalit.

Essenser: Lavendel, rosmarin, bergamott, pepparmint, Jasmine

Fullmånen är i Skytten

Generositet, öppenhet, optimism och vilja att ge råd och utbyta erfarenheter ökar. Det finns också ett ökat intresse för resor, främmande länder, expansion, äventyr, man vill vidga sina vyer och de andliga perspektiven. Kanske ska man delta i en föreläsning eller workshop i ämnet. Umgås med gelikar och göra själen gott. Vidare finns en stark önskan att röra på sig aktivt ute i det fria. Du ska dock akta dig för att vara övermodig och ta inte på dig för mycket saker av praktisk art där får du inte riktigt bra grepp om sakernas ordning. Det är en lämplig tid för stora planer men inte för alla verksamheter som kräver uppmärksamhet på detaljer. Det finns viss risk för rastlöshet och att mentala pilar skjuter hej vilt och därför är det bra att begränsa sig lite. Lagom är bäst nu.

Anmäl
2013-06-23 21:16 #1 av: Skogshumblan

Tack för en jätteintressant läsning! Ska försöka vakna till lite i natt o H meditera i månljuset.

Anmäl
2013-06-23 21:27 #2 av: Tarotstollan

Går här med jämna mellanrum och tittar ut men än kan jag inte se den. Solen lyser fortfarande starkt så det är väldigt ljust.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-23 21:34 #3 av: Pagan

Själv ska jag skriva en liten önskelista som ska ligga i ett fönster i natt så månen ser den och uppfyller mina önskningar.GladBrukar bränna upp listan dagen efter så kan jag lägga den bakom mig och veta att universums krafter läst och hört och arbetar för högtryck för att uppfylla dem.

Anmäl
2013-06-23 21:39 #4 av: Tarotstollan

Det kanske hade varit kul med en sådan lista men jag har fått så mycket av universum nu det senaste halvåret så jag vill inte be om mer. De fick jobba hårt för att fixa tysta nya grannar till mig bl.a.
Tack Universum för det!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-23 21:48 #5 av: Skogshumblan

Pagan, smart idé, ska kanske skriva en lapp som sen får ligga ute i månljuset i natt, sen begrava den i en liten ceremoni i morgon, tål att tänkas på!

Stollan, så underbart att känna så! Lev på det läääänge!

Anmäl
2013-06-23 22:04 #6 av: Pagan

Då kan du skriva en tacksamhetslista Stollan iställetGlad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.