Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Energier och krafter

Supermåne

2013-06-23 19:12 #0 av: Tarotstollan

För er som är intresserade så har vi Fullmåne ikväll och dessutom är det en Supermåne! Vill ni veta mer kan ni gå in här och läsa:
http://astrologi.ifokus.se/discussions/51c59b4a8e0e74400e00056c-sommarsolstand-och-superfullmane?discussions-1

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-23 19:59 #1 av: [Ravenna]

Ja, det är verkligen en speciell fullmåne nu! Jag satt utomhus natten till idag och mediterade, badandes i hennes kraft. Mäktigt kan jag lova. :-)

Min hemsida Katten & Kvasten - helande, häxkonst, tarot


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.