Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Orakel/änglakort

Intuition och orakelkort

2013-06-19 19:31 #0 av: [Kattuggla]

Hej!

Det är premiär för mig att skriva här hos er. Är dock inne och läser era inlägg och hittar mycket kunskaper. Glad

Nu har jag en fråga till er. Kan man ha bättre intuition när man avläser orakelkort fast man kanske inte alltid är så duktig på intuitionsövningar som görs här inne? Eller hänger det alltid ihop? Jag kan tycka att det "flyter" bättre när jag använder mig av orakelkort än vid dessa intuitionsövningar. Jag har tyvärr stora krav på mig att min intuition ska bli bättre innan jag kan börja avläsa mer än vad jag gör. Jag jobbar också med min tillit.

Tacksam för svar.

Kattuggla

Anmäl
2013-06-19 19:48 #1 av: Isa56

Hej och varmt välkommen Kattuggla. Glad

För min egen del är jag betydligt bättre på orakel/änglakort än intuitionsövningarna här. Så Jag håller med dig att jag har bättre flyt med korten. Lite olika med trådarna här. Ibland ser jag firekt ibland börjar jag tänka och det blir fel. 

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2013-06-19 20:30 #2 av: Skogshumblan

Välkommen hit in som aktivt deltagande. Roligt att du vågar dig fram:)

När det gäller intuition tror jag det är,oerhört individuellt vad man,är bra på och vilka svaga punkter man har, som med allt annat i livet.
Det är också en träningssak, övar du på olika sätt blir du ju bättre.

Intuitionsövningarna här,på sajterna är,ibland en,utmaning men nyttiga övningar !

Anmäl
2013-06-19 21:28 #3 av: Pagan

Ja övningarna här på sajten kan en snubbla på rätt ofta, man ska inte tänka för mycket och låta "logiken" spela en ett spratt. Med korten är det en annan sak tycker jag, då får känslor och intuition ett bättre samarbete. 

Anmäl
2013-06-20 11:37 #4 av: [Kattuggla]

Tack för alla svar!

Det kan nog vara så att man är bättre på vissa saker eller att man får en annan avstressad kontakt med korten. Då man inte tänker så mycket. Jag tror också att jag anstränger mig för mycket ibland på intuitionsövningarna eller gör de då jag är för stressad bara för att jag ska göra det. Men jag tror att jag blivit bättre och hoppas att jag blir ännu bättre på dem med tiden. Det är nog bra att hitta en balans mellan olika andliga övningar. En person skrev här på ifocus att intuitionen sover ibland! Det uttrycket tyckte jag var så bra. Det är kanske då man behöver meditera eller bara göra vardagliga saker så att utvecklingen inom oss hinner ifatt.

Tarotkedjan är förresten mycket lärdomsrik!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.