Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Orakel/änglakort

Indigo Angel, kommande orakelkort

2013-06-18 04:19 #0 av: Tarotstollan

För er som gillar Doreen Virtues orakellekar så är det åter igen dags för en ny att komma ut:
http://www.vattumannen.se/Product.aspx?ProdNo=9781401934989

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-18 05:14 #1 av: [Melodica]

Kul med ny orakellek! Såg att den redan finns som app: http://www.oceanhousemedia.com/products/indigoangel

Är det nån mer än jag som använder appar med tarot och orakelkort?
Jag använder dem som komplement till "papperskorten" för att lära mig mer om korten och betydelser etc när jag sitter på t-banan och sånt.

Anmäl
2013-06-18 18:15 #2 av: Tarotstollan

Jag har appar på datorn men inga sådana. Min mobil eller vad det nu heter är alldeles för gammal för sådana moderniteter hihi!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-18 19:54 #3 av: Pagan

Nej jag använder inga sådana appar, hittade dock en app som jagar bort mygg å som funkar 

Den har ju inget med tarot att göra, men bra ändåGlad

Ska kolla in din app, kan ju vara lite kul.

Anmäl
2013-06-18 21:00 #4 av: [Melodica]

Alla Doreen Virtue orakel/änglakort finns som app men de är rätt dyra. Goddess Tarot och Psychic Tarot har jag och sen några orakelkort-appar. Kan man "spontan-dra" något kort när andan faller på.

Anmäl
2013-06-20 19:57 #5 av: undrarens

de där har jag en lite fundersam tanke bakom de här med appar....

för inte i fridens kan väl folk jämt och ständigt sitta och "tolka" just i den sekund man frågar nåt(helt orimligt i min hjärna och helt säkert lögneri ifrån den som påstår det som kommer upp)...de är mkt mystiskt de där med "svar" ifrån appar...man ska nog ta de med en nypa salt Skrattar 

nästan att man skulle kunna tro att de bara lagts upp nåt lämpligt system som verkar någonlunda godtyckligt och att förse den person som frågar nåt ett kryptiskt "svar".

tyck till vad ni anser om såna här saker alla synvinklar är välkomna i mitt medvetandeFunderar och i för andras personliga utveckling av de ogreppbara...


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.