Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godkväll 12 juni

2013-06-12 19:50 #0 av: Pagan

Goderafton på Er

Något svalare här i dag och imorgon ska regnet välla in och de "lovar" en massa även fredag. Hm, ja bönderna jublar säkert. Lite surt för mig som beställt hem jord att anlägga en ny gräsmatta med. Den ska komma imon. Nåja, det blir nog bra det också.

Hoppas Ni haft en bra dag. Det har jag haft. Glad

Anmäl
2013-06-12 20:52 #1 av: Tarotstollan

Här börjar det mulna på men innan var det solsken med svag vind. Har varit ute på en liten promenad och det var väldigt skönt ute, inte så varmt som det varit innan.
Skall bli skönt med lite regn nu tycker jag, ser att gräsmattorna här utanför börjar  skifta lite i brunt och det är inte kul att se så här på försommaren redan.

Ha en bra kväll!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-12 21:00 #2 av: Pagan

Samma här, torrt så det dammar i backen. Svårt med det där lagom tycker jag. Förra året regnade det oupphörligt månad efter månad, kändes överjäkligt, hela våren, semestern och hösten bara försvann i regn och blöta. tror det var uppehåll först i november. Inte så trevligt. Nu var vi alla överlyckliga över sol och värme men det behövs ju lite regn också. Det får gärna regna på natten och vara soligt på dan om jag hade fått bestämma.

Anmäl
2013-06-12 21:07 #4 av: Tarotstollan

Vad konstigt det blev, först ingen kommentar och sen dubbelt. Kan du fixa det Pagan?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-06-12 21:31 #5 av: Skogshumblan

God kväll!

Här sitter jag med färg i håret. Grafitbrun passar majs och de grå får "rätt färg" igen.

Regn lät behövligt. Men,kanske inte just nu när det är skolavslutningar & studenter.

Jag har haft en bra dag. Var på skolutflykt med klassen och de skötte sig spbra, på väg hem svängde jag förbi en skola jag sökt jobb på och fick veta att jag inte är den de vill ha, men det kändes faktiskt bara gott! Visserligen vill jag ha jobb men där var inte platsen för mig. Så jag väntar med spänning på vad det blir. Har lärt mig att det inte alls blir så som man tror utan bättre ändå:)

Anmäl
2013-06-12 23:05 #6 av: Tarotstollan

Det är bra Humblan, håll förhoppningarna högt!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl