Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Blockering

2013-05-29 20:36 #0 av: LeS-

Hej!

Jag undrar vad som menas med blockering. När man spår sig och om det ibland inte sker det som står i korten eller om det dröjer så sägs det att det kan vara en blockering som är i vägen.

Vad beror det på och hur kan man häva den?

Tacksam för svar!


Vänligen; Lesley 

Anmäl
2013-05-29 20:57 #1 av: Skogshumblan

Hej LeS-, att det som kommer upp i en läggning inte sker har vi alla upplevt på gott och ont. Orsaken kan vara så enkel som att den som tolkar inte är ärlig, eller kan sin sak så bra så det blir falska förhoppningar.

Det är också så att det som ses i korten är inte framtiden som den blir huggen i sten, en framtid du inte kan påverka utan tvärt om. Jag brukar likna det vid att man kan få ledtrådar, goda råd eller varningar om vad som kan ske utifrån det som är här och nu. Vad du gör med den informationen är sedan helt upp till dig.

Anmäl
2013-05-29 21:21 #2 av: LeS-

Ok!

Ja jag har ingen aning, det har inte hänt mig :)

Jag kollar på tarottv då och då och då har de pratat om blockeringar ibland, mest därför jag undrade. Glad

Anmäl
2013-05-29 21:50 #3 av: Skogshumblan

Låter lärorikt. :)
Nu tror jag att jag förstår din fråga lite bättre, tack.
Blockeringar kan man ju ha i livet och såklart påverkar de ens liv. Men det finns som tur är oftast saker man kan göra för att bli av med,blockeringarna om man väl kommit på dem :)

Anmäl
2013-05-30 00:41 #4 av: J-Artur-K

Som exempel kan man säga att som barn såg man en ande så man blev väldigt rädd. Efter det blockerades klart seende. (Att se andar med blotta ögat) Men man kan känna av dom. Men inte se dom klart efter det. Det är en slags blockering. Men om man vill kan man ju arbeta för att få bort den blockeringen om man vill. Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-05-30 00:43 #5 av: J-Artur-K

Var inte bästa exemplet när detta är tarot forum , men men , Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-05-30 11:33 #6 av: LeS-

# 4

Jag måste förtydliga att det är inte jag som fått en blockering. Jag frågade eftersom jag kollar på tarottv lite då och då och då har de pratat om blockeringar.

Anmäl
2013-05-30 11:42 #7 av: J-Artur-K

#6 Jag läste fel på inlägg #2 trode det stog jag kollar tarot så inte att det stog  tarot tv. Så trode du menade att du hade lagt tarot åt dig själv o sett att du har en blockering haha Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.