Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Djävulen

2013-05-29 10:21 #0 av: Sameli

Jag drog kort ur den stora akanan på nätet angående ekonomi.

Då kom kortet djävulen upp! Vad betyder detta??Förstår inte riktigt hur jag skulle kunna tolka det.

Ska även nämna att det var en trekortsläggning och djävulen kom upp som ett kort för framtiden.

Hälsningar

/Sameli


 

Anmäl
2013-05-29 10:35 #1 av: Amandla

Djävulen kan antyda att du antingen är för egoistisk eller behöver vara det. Det kan vara att du slösar för mycket eller att du borde lägga lite mer på dig själv... det är lätt att ge bort men svårare att ge till sig själv. Nånting sånt, är det något du kan ta till dig? 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-05-29 11:01 #2 av: Sameli

Tack för svar amandla!

Okej nu förstår jag verkligen!

Då skulle jag behöva vara mer egoistisk Djävlas Våga ta för mig. Jag har ju oxå rätt till att tjäna pengar? Och spendera pengar?

 

Ska bara våga fråga om löneökning, det är inte lätt det Skrattar

Anmäl
2013-05-29 11:40 #3 av: Amandla

SkrattarTummen upp

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-05-29 12:29 #4 av: Sameli


Tummen uppBlomma

Anmäl
2013-05-29 13:15 #5 av: [GunillaF]

Glad

Anmäl
2013-05-29 21:46 #6 av: Pagan

Djävulen - ja du Sameli, kanske dax att stå på sig och våga kräva och ta för sig. Det finns en massa och varför ska inte en del tillfalla dig? klart du ska framhäva dina kvalitéer och stå på dig gällande lönehöjning. Du vet ju att andra kan det. Nu kanske det är din tur att våga ta steget att framhålla dig själv och faktiskt kräva för egen del. frestelserna att våga finns ju där säger Djävulen och ger dig gott hopp att speak out!! och lite av att slå näven i bordet!!Skämtar

Anmäl
2013-05-29 23:55 #7 av: Maikailoa

Jag skulle vilja protestera lite. Det går egentligen inte att tolka korten åt någon annan.

Endera förmedlar ett kort något till läsaren, eller så gör det det inte.

Anmäl
2013-05-30 00:08 #8 av: Amandla

Men om man inte förstår vad kortet vill säga så är det bra om man söker kunskap, eller hur? Det kan man göra på olika sätt, att fråga här är ett. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-05-30 17:13 #9 av: jojjana

När jag får upp djävulen- för mig själv så betyder det oftast att att jag har " habegär" - att jag vill ha med en gång och att jag går på känslan enbart och lämnar förnuftet därhän...

Men det är min tolkning när kortet dyker upp för mig som sagt.

Anmäl
2013-05-30 23:23 #10 av: Sameli

Tack för alla svar!

Visst har jag ett habegär men det är väldigt befogat också skulle jag vilja tillägga. Jag har faktiskt fått en löneökning nu så det börjar att vända åt rätt håll :) det är inte meningen att jag ska gå och jobba gratis!

Jag tycker att det är jättebra att man vågar uttrycka sina egna funderingar och tolkningar på det här forumet, hur ska man annars lära sig?

Det är väldigt många kort, olika sätt att tolka, symboler, färger, känslor, logiskt tänkande, själsligt kännande.. Alltså svårt att lära sig tarottydning och metoder för vilket sätt man själv vill jobba och tänka.

Anmäl
2013-05-31 00:24 #11 av: Maikailoa

#8 skrivetav Amandla 

Jag är tveksam till att det kan fungera. Man får en väl lång tolkningskedja, som inte är intuitiv eller PSI, utan intellektuell.

Ser inte någon skillnad mot om man gör en läsning och är nöjd med resultatet, så kommer det någon annan som inte var involverad och säger: nähä så där är det inte alls, för det där kortet betyder si och så.

Läsningen är alltid personlig mellan läsaren och den lästa, även när man läser åt sig själv.


Jag har sett när folk lämnar in sina läggningar till riktigt duktiga tarotläsare, för dom tror att dom ska få en bättre tolkning, men det fungerar inte alls.


Anmäl
2013-05-31 00:34 #12 av: Maikailoa

Jag anser att det är bra om man bekänna för sig själv att den här läggningen begrep jag inte, istället för att försöka tvinga fram en tolkning.

Anmäl
2013-05-31 08:30 #13 av: jojjana

Jag håller helt med att läsningen av korten är personlig.

Man kan tänka att man får hjälp av sitt " högre jag", tänka att ens högre jag vet precis hur tolkningen kommer vara på varenda kort i högen, och ger dig ett kort som du tolkar på ditt rätta sätt.
 (eller om du följer en bok eller en text för att tolka- likaså vet ditt högre jag hur du kommer läsa ut korten..) Rätt eller fel- så tänker jag!

:-) Så man kan ALDRIG säga till någon annan att de tolkat FEL!

Därimot kan det vara gött med nyanser av andra och få hjälp med tolkning om man fastnat..

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.