Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

God tisdag 28 maj.

2013-05-28 06:40 #0 av: Skogshumblan

God morgon vänner. Här regnar det och jag kämpar mot stress. Valrossen dök upp i korten, ska mosa stressen med varendaste gram av min valrosskropp! Ska visualisera ett lugn värre än en filbunke och ge dagen en ärlig chans. Alternativt får en ett fett kok stryk ;)

Ha en fin dag och var rädda om er vänner.

Anmäl
2013-05-28 12:31 #1 av: Amandla

Goddagens! Här är det perfekt sommarväder, det är svalt och regnar på nätterna och så är det sol och runt 20 grader på dagarna Sol

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-05-28 16:02 #2 av: imke

Godagens :-) här är med fint väder. Solen skiner och det är varmt å gött :-)
Lade en läggning igår för dagen idag som visade på stressig dag gällande arbetet. Och mycket riktigt.... Kämpar med stressen jag med men är på väg hem nu. Och ska nog unna oss en god middag på altanen och lite glass till efterätt för att varva ner.

Kram på er :-)

Anmäl
2013-05-28 17:07 #3 av: Pagan

Här ösregnar det och åskan går, telefon och internet är dött. Men inte p.g.a åska utan en grävare som lyckats dra med sig en kabel för mycket uppenbarligen.

Låter som du har det bästaste av väder Amandla

Ja, Ni stressar båda två Imke och Skogis. Kram på er och hoppas Ni får motat det värsta.

Återkommer senare - med Internet förhoppningsvis

Anmäl
2013-05-28 18:00 #4 av: imke

Godagens :-) här är med fint väder. Solen skiner och det är varmt å gött :-)
Lade en läggning igår för dagen idag som visade på stressig dag gällande arbetet. Och mycket riktigt.... Kämpar med stressen jag med men är på väg hem nu. Och ska nog unna oss en god middag på altanen och lite glass till efterätt för att varva ner.

Kram på er :-)

Anmäl
2013-05-28 18:04 #5 av: Skogshumblan

Pagan, är ju lugn som en filbunke ;)
Ska somna tidigt idag så morgondagen blir mindre...trötthets betonad;)

Anmäl
2013-05-28 19:00 #6 av: Pagan

Nu har jag Internet igen och även sol! Ja så kan det vända mot det bättre.

Låter bra det Skogis. Du vet ju att det värsta som kan hända - sker i ditt huvud och oftast ingen annanstansSkämtar 

Anmäl
2013-05-28 19:15 #7 av: Skogshumblan

Ja Pagan, att det går fel där kan vara illa nog ;)

Anmäl
2013-05-28 21:25 #8 av: Tarotstollan

Solsken och varmt + 30, 4 som mest på balkongen!
Var ute en sväng och just då kom en regnskur så jag blev rätt blöt. Hade ju ingen tanke på att ta med mig paraply ut, när solen står högt på himmelen!
Var sedan inne på Algotstomten och plockade två bamse buketter med liljekonvaljer, en till mamma och en till mig själv. Har börjat att få tillbaka lite av mitt luktsinne så jag kan känna hur ljuvligt de luktar. Så i morgon skall jag upp till mamma och ge henne den buketten.

Är det någon av er som plockar liljekonvaljer?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-05-28 21:51 #9 av: Pagan

jag plockar gärna om jag finner Stollan. Där jag bodde innan hade jag mitt favoritställe, men här har jag ännu inga funnit. Mycket synd!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.