Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Tarotkort med text

2013-05-26 09:56 #0 av: [Melodica]

Vad tycker ni om tarotkort som har kompletterande text på själva korten t ex Jolandas kort lek och Psychic tarot? Själv blir jag för distraherad av att det står ett ord på kortet. Det blir så definitivt på nåt sätt och jag känner mig låst då.
Hur tänker ni?

Anmäl
2013-05-26 10:48 #1 av: Pagan

ja så kan det ju verkligen vara. helst då man är av motsatt åsikt. Men jag försöker att inte se och läsa men håller med, det är svårt att låta bli.

Anmäl
2013-05-26 10:54 #2 av: Skogshumblan

Beror på. Ibland tycker jag de kan vara till hjälp. Har en lek där två ord för både rättvänt resp. felvänt finns med och det har hänt att de varit hjälp. Oftast bryr jag mig inte om de orden.

Anmäl
2013-05-26 19:57 #3 av: Tarotstollan

Det beror på, ibland kan det vara en hjälp och ibland blir jag bara irriterad särskilt om jag inte riktigt håller med. För det mesta läser jag bara ordet och sen tolkar jag som jag vill ändå!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-05-26 21:54 #4 av: Amandla

Jag gillar inte när det är ord på korten, tycker att det stör mig... 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-05-26 22:19 #5 av: tarotlasse

yes det  stör mig mycket  men inte för egen del jag har lärt mig att koppla bort det . men sedan finns det infall där det blir så klart att det är ordet som gäller så en dvår fråga. Men jag märker ju rädslan hosklienter fär det står djävulen eller döden på kortet och blir då livrödda  men för min egen del i den leken jag använde i dag så har den enbart positiva beydelser

Lasse


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.