Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

17 maj halloj!

2013-05-17 05:58 #0 av: Skogshumblan

God morgon på er.

Här är det strålande sol och rätt varmt redan. Härligt.
Hoppas det är lika fint väder i Norge så norrmännen får en fin nationaldag.

Om ett par timmar drar familjen och jag till Göteborg. Känns overkligt att 18 maj redan är här nästan. Är enormt taggad, ska bli sjukt kul att få springa i min gamla hemstad, på gator jag ränt på som tonåring;)

Hoppas ni alla får en fin helg, syns på söndag😉

Anmäl
2013-05-17 08:18 #1 av: imke


Godmorgon! En resa till Göteborg lät inte helt fel! En underbar stad jag alltid tyckt om. hoppas ni får en jättefin helg :-)

Här i Gävle skiner solen idag med. Men det är lite blåsigt och kyligare, som sig bör ute vid östkusten kanske :-)
Min helg bjuder på en resa över dagen till Stockholm för att träffa några kompisar imorgon. Egentid med tjejorna :-) Resten av helgen tillbringas med att mysa med familjen hemma :-)

Kram på er och ha en underbar dag Sol

Anmäl
2013-05-17 08:36 #2 av: Skogshumblan

Imke, tack. Ska mysa med mim mamma och familjen.

Anmäl
2013-05-17 13:38 #3 av: [Ravenna]

Hej alla och till er med norskt blod i ådrorna; grattis på nationaldagen! :-)

Göteborg har en speciell atmosfär, har alltid gillat den staden också. Bodde som barn under ett års tid i Kungälv, det ligger ju i närheten. 

Här är det soligt och blåsigt, som igår ungefär fast lite varmare tror jag, balkongdörren på vid gavel, skönt.

Jag sitter i alla fall redo för att göra en läggning för en klient via email, då någon besvärlig människa ;-) bestämmer sig för att sätta igång att toppklippa gräset med en manick som väsnas förfärligt mycket. Precis utanför. Typiskt. Jag får nog vänta lite med läggningen tror jag...Min hemsida Katten & Kvasten - helande, häxkonst, tarot


Anmäl
2013-05-17 13:50 #4 av: [NeferNefer]

God middag, och grattis till våra kära grannar! Hjärta En vacker dag och afton önskar jag er alla!

"All tid måste förflyta i sin egen takt. Ibland dricker man kaffe. Ibland dricker man kaffe inte." (Mikael Niemi)

Anmäl
2013-05-17 15:54 #5 av: Pagan

Goeftermidda´på er

Ja det var ju rätt typiskt det ravenna. Hoppas du fann bättre flyt.

Skogis, jösses, ja nu är det strax dagen D. Taggad till tusen va´? Vi håller på dig och vet att du fixar det, in bland de 10 första så klartSkrattar Känn pressen! Håller tummarna.

Imke, låter som en toppendag, tjejdagar har jag allt för sällan.

Godmiddag NerferNerferGlad

Här är lika varmt som igår, 26 ute och 33 inne. Min Kefirkultur mår inte bra och ska flyttas ner till matkällaren tror jag. Har ju nyss börjat och tänkte mig inte för igår och lät den stå framme, har ju varit runt 20 i köket innan. igår då jag kom hem var det 33 grader och Kefir klarar högst 22. SÅ det var första hjälpen dags. Och det ser ut att ha fixat sig och den har fått bo i kylen sedan dess. 

Sista arbetsdagen för veckan avklarad och strax ska jag ut med trimmern och röjsågen tror jag, det har vuxit upp rejält där klipparen inte når. Fast jag ska bara...................Skämtar

Anmäl
2013-05-17 19:54 #6 av: gevalina

godkväll...har tillbringat nästan hela dagen i sängen eftersom jag blivit enormt förkyld. ska koka mig en varm kopp te för att underlätta bomullen jag har i huvudet.

god fortsättning på kvällen.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.