Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godafton 14 maj

2013-05-14 21:17 #0 av: Pagan

Sen hälsning här i dag. Har jobbat över och sedan när jag skulle klippa gräs så ville det sig inte riktigt. Klippon har stått i ett par månader helt avslappnad och ville tydligen fortsätta med det, man jag vann efter en del svärande!! helt slut nu kan jag erkänna. Har man sluttningstomt så har man. På gott och ONT!!Galen

Hoppas Ni haft en bra dag och att Stollan är på bättringsvägen.

Anmäl
2013-05-14 21:26 #1 av: Skogshumblan

God kväll.

Ja Stollan, nu är det hög tid att du kryar på dig. Vill de ha healing så be, här inne och på healing, så är vi många som gärna skickar.

Pagan, veckans motion avklarad. Tänk så snygg du blir efter de passen ;)

Själv har jag en toppendag, känner mig mentalt på topp inför Göteborgsvarvet. Ska bli sjukt kul att få springa på gator och ställen jag sprungit på i andra sätt på tidigare. Har en go känsla kring att springa över Älvsborgsbron, bli påmind om barndomens seglatser och känna att pappa är med mig. Min stackars löparkompis som ska stå ut med mig den dagen!

Anmäl
2013-05-14 21:45 #2 av: Pagan

Ja du Skogis, svettig och läcker menar duGlad

Ja det låter som en språngmarsch genom memorylane det du. Hade en kompis som tog en vätskedrivande då hon skulle springa där och de fick ta med henne i ambulans, sicken toka va!

Ja nu är det verkligen nedräkning.......spännande, huva!!!Tummen upp

Anmäl
2013-05-14 22:01 #3 av: Skogshumblan

Pagan, haha kanske något för din särbo att sukta på ;P

Ja det lär det bli, nostalgi är ordet!

Vätskedrivande i samband med en sån ansträngning?! Vad hände med hjärnan där liksom? Hoppas din vän fick bra hjälp och repade sig.

De har utlovat sol och ca 20-24 grader på lördag så jag har börjat ladda upp vätske- och saltbalansen genom att dricka minst 1/2 l mineralvatten om dagen. Ska försöka hitta något vettigt med salt i att äta i slutet av veckan. Tyvärr ska man undvika lakrits Annas hade djungelvrål och salmiakbalkar varit så gott!

Anmäl
2013-05-14 22:10 #4 av: Amandla

Salta lite extra på maten kan du göra, annars kan du ta ½-1 tsk salt i ett glas vatten och dricka. Läbbigt men det går... 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-05-14 22:22 #5 av: Skogshumblan

Amandla, bra tips. Jag ska fundera på saken. Kan ju bli någonting att ta till fredagsmyset;)

Anmäl
2013-05-14 22:27 #6 av: Pagan

ja du skogis, hjärnan sprang hon nog i från

Varför ska du öka saltintaget? Låter inte gott

http://traningslara.se/vatskeintag-vid-traning-del-v-ar-extra-saltintag-losningen/

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.