Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Orakel/änglakort

Hur använder ni orakelkort?

2013-05-05 18:51 #0 av: [Melodica]

Jag håller på och försöker hitta ett bra sätt att komplettera en Tarot-läggning med orakelkort.
Hur gör ni?
Jag har lagt ihop två orakelkort-lekar som jag tycker kompletterar varann bra och sen använder jag dessa i samband med tarotläggningen (keltiska korset brukar jag göra) på de tarotkort/ställen som jag vill få ytterligare info/vägledning om.
Anledningen till varför jag blandat ihop två orakel-lekar är för att få en större spridning på svaren (än vad 44 kort kan ge).

Anmäl
2013-05-05 22:01 #1 av: Pagan

Själv blandar jag inga kort eller lekar. Men det kan ju vara en bra idé om man känner att det kompletterar eller ger en större förståelse. Mitt motto är att vi gör vad som känns rätt och bra för en själv. Då kan man ju inte landa fel.

Om inte annat så kan våra olikheter skapa inspiration för andra.

Så tack för att du delar med dig av dina erfarenheter.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.