Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 28/4

2013-04-28 04:53 #0 av: Jessica Holländare

Godmorgon!! Här möts man av fågelkvitter redan vid fyra-tiden. Skrattar

Jag har jobbat hela natten, känner mig som en överkörd råtta eller nåt.. Helt slut. Men snart får jag åka hem och sova och mysa med pojkvännen en stund. Ska bli gott. Jag har typ "råkat" lämna kvar en tarotlek i hans husvagn sist vi var där... HyscharTyckte den kunde bo där tills vi ska dit igen.

Ha en bra dag alla godingar!!!! Pussar


Anmäl
2013-04-28 08:10 #1 av: Skogshumblan

God morgon Jessica och andra här.

Jessica, det är så gott att läsa hur bra du verkar må och har det. Mer sånt! Hoppas du får sova gott.

Jag har åkt på en förkylning samtidigt som det är pollensäsong, ingen bra kombination. Mitt humör är inte. Känner mig arg och trött hela tiden.

Men solen skiner, fåglar kvittrar så det är väl bara att stoppa undan humöret och göra det bästa av dagen?

Anmäl
2013-04-28 09:27 #2 av: gevalina

godmorgon...fått sovmorgon då jag bytte pass. känns skönt. ska nu bara äta lite frukost och göra mig i ordning för färd till jobb vid tolvsnåret....solen skiner och dottern har kompis på besök.....och jag förväntar mig att jobbet ska bli lugnt precis som gårdagen.

hoppas ni alla får en bra dag.

Anmäl
2013-04-28 11:16 #3 av: Pagan

Hoppas du får sova ut och mysa riktigt gott JessicaGlad

Stackars Skogis, fy fasen, hade ju hoppats att Ni sluppit alla sjukdomar nu i familjen. Hoppas du kurerar dig fort nu så du inte går miste om träningen. Massa ingefära. Jag har beställt en stor burk med MSM, ska bli intressant om det fungerar så bra som det sägs. kanske nåt för dig också?

Gott Gavelina, med sovmorgon, det har jag också haft. 

Har varit iväg på promenad och kan ju konstatera att det inte är en enda gnutta is kvar i slingorna, det låg bra länge. Men å andra sidan så har jag inte sett en enda vitsippa heller, det var underligt när jag tänker efter. Men allt är lite försenat. Fick ju skrapa rutorna i veckan, så det är nog inte många plus på nätterna än.

Idag ska jag inte göra många knop, ta hand om lite tvätt, städa och laga middag, men annars bara ha det s´riktigt söndagsslappt.

Anmäl
2013-04-28 12:22 #4 av: Skogshumblan

Ja just det. Ingefära, ska genast ta lite.

Anmäl
2013-04-28 20:41 #5 av: Tarotstollan

Här har varit solsken men en mycket stark och kall vind. Var ute en kort stund till affären, kan säga att det var tur att jag hade min tunna vinterjacka på mig och vantar! Var helt genomfryst när jag kom hem. Katterna blev glada att jag varit ute och köpt lite godis till dem men det enda jag är glad för är det varma teet jag dricker nu.
Ha en trevlig kvällBlomma!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-04-28 21:54 #6 av: Jessica Holländare

Låter inte alls roligt Humblan. Hoppas att du blir frisk snart. Räcker gott och väl med hemska pollen ju...

Själv är jag åter på jobbet. Kram på er!!


Anmäl