Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
IFokus info

Australian Shepherd iFokus

2013-04-21 08:12 #0 av: Buwenas

Varmt välkomna att testa Australian Shepherd iFokus

För att få en sida där vi kan diskutera så måste vi få in medlemar med olika kunskaper och erfarenheter.

 

Så snälla dela sajten och be era vänner med aussies att ge den en chans åtminstone.

 

Så dela denna länk till alla aussiemänniskor ni känner så blir ja så glad att jag kan kyssa er! Pussmun Vill ni inte ha en kyss så kan ni få en ballong  Ballongeller en ros Blomma Glöm inte bort att berätta om Maj tävlingen! I Maj tävlingen så är priset fyra lotter.

 Men vi kommer även i tävlingarna lotta ut saker som halsband där man får välja mellan olika färger, reflex skynken med ordentliga knäppen så de inte går upp, koppel och hundgodis.

Så se till att både du och dina vänner ställer upp i tävlingarna och får chansen att vinna olika priser varje månad :-)

 

http://australianshepherd.ifokus.se/

 

Mina hund sitter vid datorn och väntar på fler medlemmar! Låt honom inte bli besviken! Skämtar

Anmäl
2013-04-21 08:39 #1 av: Skogshumblan

x

Anmäl
2013-04-21 08:41 #2 av: Buwenas

x

Anmäl
2013-04-21 15:04 #3 av: Pagan

x

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.