Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Borde man vänta en stund mellan läggningarna ?

2013-04-18 23:26 #0 av: Sazza92

Trevlig kväll alla! 

Idag fick jag en frågan "Hur ofta kan man spå sig?" 
En klasskompis var nyfiken.

Själv har jag kunnat sitta och lägga hur länge som helst om och om igen, men hennes fråga fick mig att fundera. 

Fungerar de bättre om man håller på typ en gång i veckan/månaden eller är de som jag trott själv att magin är oändlig? 

Vad tycker ni? 

Anmäl
2013-04-18 23:38 #1 av: LinaLj

Om det är samma fråga som man ställer om och om igen så tycker jag gott man kan vänta ett par veckor mellan varje gång. Om det är nya frågor så är det väl bara att köra på. 

Anmäl
2013-04-18 23:42 #2 av: Sazza92

Tack! 

Låter logiskt och bra!


Anmäl
2013-04-19 00:16 #3 av: Amandla

Om jag ställer samma fråga för ofta så får jag för det mesta bara nonsenssvar till slut. Det finns ingen mening med att ställa en fråga om och om igen, vad skulle kunnat förändras på kort tid? Det som ska ske, det sker. Man måste inte veta vartenda steg på vägen. Så tänker jag Cool

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-04-19 10:54 #4 av: LinaLj

#3 Håller med dig. Jag brukar tänka hur jag själv skulle uppleva det. Säg att någon frågar vad 1+1 blir och du svarar 2, tre minuter senare: vad blir 1+1? man svarat 2. När det här har pågått i en timme eller så så skulle man ju definitivt ha förlorat tålamodet för länge sedan. 

Anmäl
2013-04-19 11:03 #5 av: imke


Jag har ställt samma fråga några ggr med några dagars mellanrum. och känslan jag får när jag lägger igen är att korten typ blir less på mig. hahaha
Jag får alltid samma svar och tjatar jag ofta så blir det som fjäril säger nonsens till slut...

Jag tror man ska ha respekt för dom svaren man får och vänta nån månad iallafall innan man ställer samma fråga igen :-)

Anmäl
2013-04-20 13:39 #6 av: avon

Jag håller med övriga. Att man frågar samma fråga gång på gång kommer inte förändra något. Då är det bättra att fråga hur/om det finns något man göra för att förändra eller påverka situationen istället. Jag brukar råda att samma fråga kan ställas när något i situationen förändrats (som i sin tur kan påverka utgången) oberoende om det gått en dag eller en månad.

Min blogg: www.pysselhyss.com

Medarbetare på scrapbooking.ifokus

Anmäl
2013-04-20 17:42 #7 av: jojjana

#5 så är min erfarenhet också.

Om samma fråga ställs flera gånger kommer ofta samma kort upp. Ibland någon annan vinkling..

Men om jag fortsätter så blir svaret ett nonsens svar. Stämmer ingenting... typ nästan tvärt om svar än första svaren- då vet jag att jag frågat för mycket.

Men att ställa olika frågor hela tiden och analysera olika event eller så så tror jag att man har kraften kvar så länge man själv är tillräckligt fokuserad och lugn.

Anmäl
2013-04-26 13:50 #9 av: Kaptenalexa

Håller med ovanstående :)

Men jag är lite som du, när man är "on the roll" så kan jag ställa frågor om både högt och lågt men fortfarande viktiga ting. Testar mig fram med olika läggningar på olika frågor mer för att jag vill få lite vägledning och vinklingar som jag själv inte hade fått fram annars då man blir lite "hemmablind".

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.