Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Energier och krafter

Uppehåll

2013-04-18 23:02 #0 av: dolla

För mig har det varit så att jag har inte kunnat se eller känna något i mina tarotkort Har lagt på mig själv och andra och fattar ingenting. Har nu fått tillbaka känslan lite grann. Har liksom varit i vila och tror kanske att det har nog med utveckling av mig själv och håller på att rensa en del gamla energier inom mig Har det hänt er någon gång?

Dolla

Anmäl
2013-04-18 23:07 #1 av: LinaLj

Inte med tarotkorten, men med mina runor hade jag ett tag känslan att vi pratade helt olika språk. Jag såg att de försökte säga mig något men jag kunde för mitt liv inte begripa vad. Så jag la dem på hyllan ett tag. Nu funkar det hur bra som helst igen. 

Anmäl
2013-04-18 23:11 #2 av: dolla

#1 Jag har också använt runor men dom förstod jag mig inte alls på då. Men det var för flera år sedan.

Anmäl
2013-04-19 11:22 #3 av: imke


Jag har haft ett uppehåll med i säkert två månader. Behövligt tror jag.
I förrgår provade jag igen för första gången och det gick över förväntan bra. Som att allt var tillbaka igen :-)

Jag tror man behöver vilan ibland. Även om man inte har lust till det :-)

Anmäl
2013-04-19 12:55 #4 av: Isa56

ja för tillfället. Fick besked om att jag har fibromyalgi i höstas, och min man gick bort nu i februari. Så korten är rätt tysta för tillfället. Men de känns som att det börjar komma tillbaka så smått. 

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2013-04-19 14:15 #5 av: Skogshumblan

Ja det har jag haft. Som du skriver Dolla blev det så i en period då mycket hände inom mig och jag kände inte för att en försöka.
Det var ett tag sen.

Nu är jag inne i en period där jag kan tolka och känner att korten ger massor men jag känner inget behov av dem. Lite tråkigt att ha en fin lek som jag älskar men väldigt skönt!

Anmäl
2013-04-19 14:23 #6 av: dolla

Perioden för mig har varit hela hösten och vintern Jag har ju gått ner i vikt och börjar visa av mitt rätta jag Tar ingen skit längre Korten har legat i min väska helt oanvänd. De ända kort jag har använt är mina änglakort som jag drar till natten Dom kan man läsa förklaringen till och man får tänka till lite.

Anmäl
2013-04-19 14:27 #7 av: Skogshumblan

Så härligt Dolla! Jag hoppas du hittar tillbaka till korten.

Anmäl
2013-04-19 14:44 #8 av: dolla

#7 Jo allt får ta sin tid. Det känns som att det är på gång igen Det är nog därför jag har hittat tillbaka till er.Glad

Anmäl
2013-04-19 14:59 #9 av: Skogshumblan

:)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.