Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Färger-Beige.

2013-04-17 02:14 #0 av: Tarotstollan

Väljer färgen:  BEIGE,  så vad tycker och känner ni  om den färgen?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-04-17 05:45 #1 av: Skogshumblan

I andliga sammanhang tycker jag mycket om färgen. Den ger en ro och ett lugn.
Kan inte säga att jag vet exakt vad den står för men den balanserar upp med sin ljushet mot alla färger tycker jag.

"världsligt" sett kan jag tycka att beige är en skön färg som ger lite varmare vitt än vitt... Har gärna beige pt det lite gula eller grå hållet på kläder, väskor och annat. Men en blek blond männdoka kan lätt försvinna i det.....

Anmäl
2013-04-17 08:19 #2 av: gevalina

beige...en färg jag har svårt för klädmässigt då  jag blir blek i den...känner mig ganska trist med beige. tycker om färgen på väggar köksdörrar golv...möbler..alltså heminredning.

färgen utstrålar för mig i tarotkort något som är neutralt...något som står mittemellan.. som finns där och väntar på något..? en känsla av stumhet som vill utvecklas..en känsla av att tappat något på vägen...


Anmäl
2013-04-17 20:15 #3 av: Tarotstollan

Beige är en färg som är lite för blek för mig, är också ljushyad och blond så jag försvinner i den färgen. Äger knappt något som är beige färgat.

På korten ser jag den som ganska neutral och viskande därför är det viktigt att titta extra noga på det som är runt omkring. Tycker den är en ganska intetsägande färg men tillsammans med andra färger så blommar den upp. 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-04-17 20:20 #4 av: [Sol69]

Det är en färg jag inte har reflekterat så mycket över. den känns ganska neutral. varken ljus eller direkt mörk. så den är ett mellanting för mig. känslan är att det är på väg åt det ljusa hållet- Funderar

De får jag fundera mera på Funderar

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-04-17 20:20 #5 av: [Sol69]

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-04-18 10:16 #6 av: findusfelix

En mjuk färg med otroligt många skiftningar, allt från ljus beige till lbeige med lite mer studs i....Klädmässigt, nja men inredningsmässigt ja!

Speciellt i sovrummet men så är också mitt övriga hem vitt!

Syns inte såtydligt men den här beiga väggen älskar jag, fondväggen har STORA beiga rosor.-)

Ge av dig själv det du vill ha av andra!

Anmäl
2013-04-18 10:17 #7 av: findusfelix

Blev ju en bra bild 'not'Storgråter

Ge av dig själv det du vill ha av andra!

Anmäl
2013-04-18 11:12 #8 av: gevalina

när jag flyttade till min lägenhet så var väggarna i hallen och köket skrikande blå så efter mycket slit i några veckor så är de nu beige.  Känns betydligt lugnare.

Anmäl
2013-04-18 19:11 #9 av: Sameli

Beige för mig, är en ljus och lugn färg. Den kan vara underbar i rätt sammanhang, även jag har beige på väggarna hemma, men den kan också vara blek och "död" som i ej levande, ej existerande.

En färg som är mittemellan, torr och spröd, vacker och ljus.

Vitt säger mer än beige. Beige är liksom en färg för utfyllnad.

Anmäl
2013-04-18 21:10 #10 av: Pagan

Ack mitt beiga livSomnar nä skämt å sido så är det en rogivande färg. Inom tarot ger den ofta en känsla av öken, öde landskap och stillastående. Att det kommer dröja innan det händer något. Avvaktande och lite längtan tror jag. Inte så mycket av förhoppningar i själva färgen, utan något som sker mellan de stora händelserna. En känsla av att snart......Å sen kan vad som helst hända.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.