Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon Torsdag

2013-04-04 06:40 #0 av: Pagan


Hallå där. Sitter på jobbet och gäspar. Ser ut att bli en solig dag även i dag. Hoppas torsdagen för en massa gott med sig för oss alla.

Anmäl
2013-04-04 07:00 #1 av: Skogshumblan

God morgon!
Ja här ser det också ut att bli en fin dag.

Dotera har varit symptomfri i snart 48 h och det känns ju himlans skönt.

Tanken var att åka till stan och köpa skor + stövlar åt barnen.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Anmäl
2013-04-04 17:55 #2 av: Pagan

Japp det blev en bra dag. GladIngen övertid heller, varit ute i solen och sedan har jag slappat.

Vad skönt Skogis, hoppas Ni fyndade idag då.

Började med periodisk fasta idag, liiite småkurrig i magen men det har gått bra. Lade in en blänkare på AB häromdagen om Ni undrar vad periodisk fasta är och vad det kan vara bra för. 

Anmäl
2013-04-04 18:52 #3 av: Skogshumblan

Jodå, vi fick köpt skor till dotera, skor och stövlar till sonen och jag fick gjort mitt lilla ärende så jag får rätt stöd i skorna jag måste hitta innan den 16....

Nu ikväll är jag sugen på att gå ut en promenad i det fina vädret men jag sätter mig nog och virkar lite istället. Kan aldrig vara hälsosamt med för mycket frisk luft;)

Anmäl
2013-04-04 19:19 #4 av: [Sol69]

Idag har de varit vackert väder. är glad att jag jobbar så jag kan gå ute stundtals. Även om mornarna är kalla. Sol

Blir en lugn kväll i vilans tecken. för att orka med jobba hela helgen


Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-04-04 22:07 #5 av: Pagan

Ja och tydligen ska värmen dröja ytterligare ett tag. Å de  Stackars Tranorna är ju fast i Tyskland. Men solen ska vi få behålla ett par dagar till. Gott det iallafall.

Nu säger jag solong vänner och ska greja & feja och sedan nana kudden. Imorgon är det  THIF!!!! igen! Me like.

Dröm söta drömmar.

Anmäl
2013-04-04 22:13 #6 av: Amandla

Jag och sonen har varit och hälsat på en kompis. Gossen är ju elektriker och han fick lite småspel på hur elen var kopplad i kompisens hus... bland annat skarvade kablar öppet utanför sockeln till badrumslampan ArgDet är ju inte hon själv som gjort det utan en släkting till henne, men det måste göras om och göras rätt. 

Min fot har börjat göra mer ont de senaste dagarna, jag har inte tänkt tanken att ta smärtstillande sen de första veckorna efter stukningen men jag vaknade häromnatten och var tvungen att gå upp efter tabletter. Jag har fortsatt med antiinflammatoriskt för det är rött i skinnet också *fula ord* Vad trist detta är! Och jag har inte gått mer än jag gjort annars, fattar inte varför det blir så här. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-04-04 22:39 #7 av: Skogshumblan

Amandla, har du varit hos dr Ö.h.t med eländet? En stukning spökar inte så här länge, det måste vara ngt annat. Har varit med om att de missar skador för att stukningens effekt döljer det andra. Gick med spricka i fotens ledband i veckor :(

Anmäl
2013-04-04 22:51 #8 av: Amandla

Jag var till akuten samma kväll det hände, de röntgade så det är inget brutet i alla fall. Kanske ska ringa imorgon i alla fall då... SnopenLäkaren på akuten sa att det kunde blivit bristningar i ledbanden som kunde ta tid att läka, och även att de kanske inte skulle komma att läka helt utan muskler och andra ledband skulle ta över funktionen för att stödja fotleden, men att det också behöver tid. Hade jag klarat att stå på foten just när det hänt så hade jag stått på den yttre fotknölen, så jag tror ju att ledbanden var ordentligt skadade. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-04-04 23:25 #9 av: Skogshumblan

Ja ring för såhär ska det inte vara, hoppas du kan få hjälp.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.