Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

God morgon 2 april

2013-04-02 09:02 #0 av: Skogshumblan

Vaknar upp med strömavbrott, inte precis vad jag drömmer om men det är bara att gilla läget. Tur att man lever och kan få känna tacksamhet inför att få tillbaka strömmen:)

Hoppas ni andra har en bra dag.

Anmäl
2013-04-02 13:24 #1 av: Amandla

Morrn! Härligt väder ute, ska sätta mig och läsa på balkongen sen och njuta LerIgår räckte det med en topp på överkroppen, men jag hade allt filt över benen då balkongräcket skuggar en del. Senare ska jag kanske åka till en kompis som ska klippa mig, det är 1½ år sen senast så det är på tiden. 

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-04-02 16:30 #2 av: Pagan

Godeftermiddag Första gången jag loggar in med telefon. Ser klart annorlunda ut å det går lååååångsamt att skriva. Är kvar på jobbet hoppas få komma hem inom ett par timmar. Helt gudomligt väder. Du har inte fått en bra start på april skogis massa kram. Skriver mer i kväll :-D

Anmäl
2013-04-02 17:00 #3 av: Skogshumblan

Pagan hoppas du har lite tid idag att gå ut. Ljuvligt med våren!

Nej det är ingen drömstart men å andra sidan har månaden stor förbättringspotential;)

Anmäl
2013-04-02 18:39 #4 av: Isa56

April, geniernas månad. Ljuva, ljuva april. Skrattar

Okey då, ingen höjdare med strömavbrott. Hjärta

Fortsätter med sonens lååååånga gardiner. Och eldar. Känns att gå upp och ner för källartrappan. Men har hunnit ut en stund med Bounty i eftermiddag. 

Ha en skön kväll. 

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2013-04-02 19:37 #5 av: [Sol69]

Jag har jobbat, men sen har jag varit ute och njutit av en promenad i det fina vädret.. Sol

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-04-02 21:52 #6 av: Pagan

Hoppas tösen mår bättre Skogis

Ja du har ett digert arbete framför dig Isa, å går det när man e snäll & dum.....Lipar

Låter skönt Sol. jag hann inte ut i vårvädret mer än små visiter, men det lös in så vackert och bara det glädjer ju ens kalla vinter själ. Men det ska bli fortsatt gott väder i veckan. Lustigt nog så reflekterade jag i dag över att jag inte sett regn på bra länge. här regnade det ju från slutet av juni till november, å då kom ju snöblandat ett tag innan snön verkligen föll i december kändes helt tröstlöst. Men nu är det nog rätt torrt i markerna kan jag tro. Det där med lagom är ju inte så vidare svenskt just i år.

Anmäl
2013-04-02 22:17 #7 av: Pagan

Så gick ytterligare en dag till handlingarna i livets bok. Kan ju inte säga att det var en av mina bästa dagar men inte heller den sämsta. Om man nu ska bli filosofisk så här på kvällskvisten. Ska strax nana kudden och fundera över huruvida jag och tarotkortet för dagen hade samma tolkning.

Hoppas ni haft en ok dag och att ni fått njuta av solen lite. Imorgon är det redan onsdag och jag kanske är med på TVSkämtar

Anmäl
2013-04-02 22:36 #8 av: Tarotstollan

Vad menar du? Vilket program? Vilken tid? Vilken kanal? ????Galen

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-04-02 22:36 #9 av: fridelfina

Gokväller!

Här skrev jag först ett långt klagobrev, men nu suddar jag bort det och önskar er alla en underbar natt och god sömn så att morgondagen blir så bra den kan bli!

Blessed Be

   
Anmäl
2013-04-03 18:10 #10 av: Pagan

refuserar du dig själv fridelfina?

Miljonchansen på trean Stollan. klockan 21 i kväll. Vi hade tur att vinna på två lotter och åkte dit för att hoppas på de 10 miljonerna. Kan ju säga att vi inte nådde panelen. Men två dagar i Storstaden, hotell och buffé samt en heldag med TV inspelning var rätt kul och en  annorlunda upplevelse. 

Anmäl
2013-04-03 20:27 #11 av: Tarotstollan

Grattis ändå, det lät ju kul!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-04-03 21:06 #12 av: Pagan

Ja å så fick jag en ny mobiltelefon Samsung Galaxy Express. Det var ju heller inte fel. Heja postkodslotterietSkrattar

Anmäl
2013-04-03 21:08 #13 av: [Sol69]

Grattis till mobilen Mobiltelefon

Kul att vinna ibland Glad

Sajtvärd på Druid & Shaman och på Astrologi i fokus

Anmäl
2013-04-03 21:17 #14 av: Tarotstollan

Kan man se dig i teven, var sitter du?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-04-03 21:22 #15 av: Pagan

Tack Sol

Ja det var verkligen en höjdargrej.Gapskrattar Jag vinner aldrig hur många lotter jag än köper eller på Lisebergshjulen mm så detta var klart kul. Å en fin hotellnatt i Stockholm var kuligt med. Var ett par från annan ort som var med, de drog till det i stor stil och dansade på borden nere i matsalen under natten. Totalt plakata tydligen, enligt vad ryktet sade. På morgonen var de allt annat än alerta. Karln fick sitta i studion med solglasögon för hans ögon bara rann och han var helt röd. Så en helg i Storstaden är kanske mer än vissa mäktar med. hahaha ja, för vissa var det ett minne för livetSkämtar

Jag är inte med i kväll. Sorry. De sade aldrig vilket avsnitt folket skulle medverka i - så det blir en överraskning även för mig.

Anmäl
2013-04-06 23:44 #16 av: fridelfina

Ja, jag refuserade mig själv, det vart alldeles för usch och blä...

Grattis till vinsten och resan till stora staden Stockholm!

   
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.