Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon lördag

2013-03-23 07:56 #0 av: Pagan

Vaknar till -11 och strålande sol. Ser ut att bi en vacker dag. Själv ska jag bege mig till huvudstaden, en resa på ca 47 mil. Där är inte riktigt lika kallt och Förhoppningsvis har de samma vackra sol där.

Ha en underbar lördag tarotvänner

Anmäl
2013-03-23 10:17 #1 av: Skogshumblan

God förmiddag.
En strålande sol och - 7.
Har varit Ute och sprungit igen. Var ett tag sen men så efterlängtat.

Hoppas Ni får en skön helg Pagan. Och Ni Andra med såklart :D

Anmäl
2013-03-23 11:12 #2 av: Jessica Holländare

Godmorgon!!

Här är det med strålande sol. Gapskrattar

Jag har inget på att göra listan idag. Det är skönt.


Anmäl
2013-03-23 12:02 #3 av: Amandla

Sol här också! Jag ska träffa tjejen jag är kontaktperson åt, det blir (som vanligt) ett besök på närmaste köpcentrum. Ska försöka övertala henne till att åka till ett annat ställe, återstår att se hur det går Lipar

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-03-23 14:07 #4 av: Skogshumblan

Har visst en kråka som lite stalker idag:) Det är ju trevliga och vackra och har goda vibbar för min del så jag är bara tacksam:)

Anmäl
2013-03-23 20:33 #5 av: plutopellis

God kväll alla goingar!

Idag har jag inte gjort allt för mycket direkt.. Behöver städa och skrubba hela huset från golv till tak känns det som men det får bli imorgon. Ett rum i taget. Ska ju bli kalas två helger i rad nu, Theodor fyller ju hela två år på långfredagen! HjärtaBallongOch eftersom tiderna inte passar alla som vill komma blev det två dagar istället.

Hoppas alla har det bra och väldigt skönt att se dig igen Pagan Pussmun

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.