Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Våra tarotlekar

Psychic oracle tarot

2013-03-20 21:55 #0 av: [Melodica]

Är det nån här som använt Psychic oracle tarot, som ju saknar 10:or och hovkort. Men istället har chakra-kort. Skulle vara intressant att höra vad ni tycker om den och hur den är att jobba med?

Anmäl
2013-03-21 01:17 #1 av: Tarotstollan

Jag köpte min för 2 år sedan, men tyvärr har jag inte använt den särskilt mycket. Jag har i stort bara suttit och tittat på korten och inte arbetat med den. Jag gillar färgerna och bilderna är ju enkla, klara och verkar lättolkade, men som sagt....

Jag sökte inne på sajten om leken och det finns ju lite kommentarer om den men det verkar som att det inte då när de skrevs var många som hade den. Har du tur kanske det finns flera som skaffat det sen dess.
Du kan ju själv gå in och läsa det som står, om jag kommer ihåg rätt så var det en som abetade med den.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.