Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon 18/3

2013-03-18 06:02 #0 av: Jessica Holländare

Godmorgon alla godingar där ute!!

Jag ska snart få åka hem och sova. Jobbat heeela natten. Lipar


Anmäl
2013-03-18 06:06 #1 av: Skogshumblan

God morgon!
Här är det dags att gå upp, min lediga förmiddag blir idag ledig eftermiddag. Kan också bli heldagsvabb, dotera är inte frisk och humör ja det är en tolkningsfråga...
Visst är det spännande att vakna såhär på måndag morgon, en helt ny orörd vecka framför oss och man vet inte ens hur dagen ska bli! Sånt gillar jag- mer måndagar åt folket! ;)

Ha en bra måndag & fin vecka!

Anmäl
2013-03-18 11:18 #2 av: Amandla

Morrn! Jag tror jag ska ta det väldigt lugnt idag, det känns så nu men det kan svänga om. Plötsligt kan lusten att baka eller att bada och klippa liten pudel bli stark, kanske till och med gör bådadera! 

Min fot är äntligen bättre, igår hälsade jag på en kompis som bor tre trappor upp utan hiss... det visste jag inte innan jag gick dit för då hade jag bett henne komma hit istället BlinkarFast det gick hyfsat både att gå upp och ner för jag tog det väldigt försiktigt.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2013-03-18 14:02 #3 av: plutopellis

God förmiddag alla!

Ligger hemma med illamående, inte alls på topp idag. Legat hela natten, trodde nästan det var magsjukan påväg men inte... Men men, går väl över.. Lugnt och skönt är det här hemma i alla fall i min ensamhet Hjärtafler sånna dagar tack!

Kram alla!

Anmäl
2013-03-18 20:43 #4 av: Tarotstollan

Vad kul att se Jessica och Plutopellis här inne igen Vinkar!
Krya på dig Pellis!
Skönt att det går åt rätt håll Amandla!
Skogis du är alldeles för pigg för mig, haha.

Själv har jag sovit länge idag, var uppe sent. Tagit ett varmt bad. Sen har jag suttit här framför Tvn och Datan. funderade på att gå ut men tyckte att det blåste för kallt och sen blev det molnigt och då tappade jag lusten helt.


 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.