Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Nå ut med tarot?

2013-01-18 14:00 #0 av: igelkottlove

Hej!

Min fråga är hur når man ut på bästa sätt till människor med Tarot?

Hur gör ni? läser ni för vänner eller har ni egna hemsidor eller jobbar för andra?

 

 

 

 

Anmäl
2013-01-18 15:26 #1 av: Skogshumblan

Jag tror det är olika hur vi gör, här på sajten gör vi mellan varven cirklar där vi lägger för varandra. Några har egna hemsidor osv.
Kort sagt, känn efter vad som känns bäst för dig:)

Anmäl
2013-01-18 16:54 #2 av: LinaLj

Jag började öva på mig själv och sedan när jag var säkrare så övade jag på vänner o bekanta. sedan började bekantas bekanta fråga om jag ville hjälpa dem. Då funderade jag igenom det och bestämde mig för att ta en liten summa betalt och då lade jag även ut en länk på min blogg om att jag kunde hjälpa andra. Det blev väldigt populärt och nu har jag ett par "stammisar" och ibland är det någon ny som hör av sig.

Men jag håller med ovanstående talare. Ta och titta runt lite och fundera över vad som känns bra för dig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.