Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

God eftermiddag 16/11

2012-11-16 16:01 #0 av: Amandla

Sitter här och känner mig som jag vore tonåring igen Kyss Anledningen? Att min äldste spelar hårdrock på hög volym, jag å min sida spelar Depeche Mode/Erasure/OMD för att slippa höra hårdrocken. När jag bodde hemma hade jag mitt rum emellan mina båda bröder, båda spelade hårdrock och jag hade samma musiksmak då som nu (även om jag vidgat mina musikvyer sedan dess så lär jag aldrig gilla hårdrock).

Sååå, vad har ni för er?

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-11-16 18:04 #1 av: Skogshumblan

God kväll,

har hittat hem efter en vecka som varit allt annat än normal, fullt upp, sömnbrist och sånt som följer där av...

Stollan frågar i en annan tråd var vi är. För min del känns det som att jag är i bilen till/ från jobbet, på jobbet eller nyvaknad på väg upp...
Nu ska jagha enlååång skön helg, ska sova ikapp sånåde den som stör ;D

Anmäl
2012-11-16 18:12 #2 av: [Ravenna]

God kväll, här är det en förhoppningsvis lugn fredagskväll som gäller. Jag känner verkligen av Saturnus påverkan, jösses (Saturnus som gått in i Skorpionens tecken, dvs mitt soltecken, pust).

Men det får mig att öppna ögonen och se saker i alla fall, välja om, välja nytt, välja rätt, gå igenom motståndet och komma ut ut hel på andra sidan. Även om det inte är lätt. :-)

Fredagskram till er alla.

 

Min hemsida Katten & Kvasten - helande, häxkonst, tarot


Anmäl
2012-11-16 22:07 #3 av: vresrosen92

God afton!

Jag har varit ledig idag och haft en riktigt skön fredag med bland annat bakmaraton, långpromenad, företags- och ungdomssektionsfixande, stallet och träffat en god vän som berättade om sitt senaste medium-besök. Blev väldigt glad över att höra att mediumet hade sett att kompisen och jag skulle vara vänner resten av livet :)

Anmäl
2012-11-16 22:49 #4 av: Tarotstollan

God kväll!

Jag har haft tvättstugan idag, fått en massa motion upp och ner för trapporna Flört!
Efter det tappade jag upp ett varmt bad och låg där i nästan 3 timmar och läste! Tungan uteFick naturligtvis fylla på varmvatten med jämna mellanrum.

Kom att tänka på att jag har "bara" 2 tvättpass kvar innan det är jul, jag brukar tvätta var 14:onde dag så nu får jag börja fundera på mattvätt och allt annat som i vanliga fall inte tvättas.
Usch ja, har man inte jobb så skaffar man sig det!Obestämd


 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.