Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Go'morrrrrrooon 12 nov

2012-11-12 09:41 #0 av: Elpida

Är ni vakna än?

Själv kom jag hem tjugo över tio igår kväll efter att ha varit på kurs hela helgen. Vovven fick puss och kram och maken fick han oxå, barnen hade redan somnat så de ska jag mysa med när de kommer från skolan!

Hoppas ni har en bra måndag!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2012-11-12 13:07 #1 av: Amandla

Morrn! Solen lyser här, det är jätteskönt ute! Jag ska åka och handla mat  och sedan baka något gott för att ta med på lydnadskursen ikväll (jag går kurs med ena hunden).

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-11-12 21:23 #2 av: Tarotstollan

Elpida, vem fick pussen först vovven eller gubben? Flört

Ja här har solen skinit också, men jag har varit för lat för att gå ut! Har hållit mig inne i värmen för nacken är inte rolig Skrikandes.

Jag har bara legat och läst, har återigen börjat läsa "Twilightböckerna", det var väl filmerna som gick i förra veckan som triggade igång läsandet. Jag har faktiskt bara läst dem en gång tidigare så det är kul att få en ny inblick.

Nu sitter jag och tittar på "Livet på andra sidan", tycker det är ganska bra. Kul att se lite hur dessa mediums jobbar.

Ha det bra alla!

 

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-11-14 12:04 #3 av: Elpida

#2 Hahaha, vovven förståsSkrattandeTungan ute

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2012-11-14 18:17 #4 av: Tarotstollan

Skrattande

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.