Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Goddagens 4 oktober

2012-10-04 16:46 #0 av: Pagan

Kan ni förstå?? Här är uppehåll, herre jösses!! solen var t.o.m framme en stund och jag fick kisa. Ni vet det där man gör med ögonen då ljuset blir för skarpt.Tungan ute Så himla härligt att vistas ute utan att ha paraply och allt det där grårusket. Mycket trivsamt.

Hoppas Ni haft en bra dag. Just nu står spagettisåsen och puttrar på spisen, massa vitlök i kan jag lova. Vill ju bli poppis i fikarummet i morgonFlört

KramisKyss

Anmäl
2012-10-04 16:57 #1 av: Isa56

Godkväll Pagan och alla andra. Skrattande

Här är mer: Rätt som det regnar så kommer det en skur. Tyst Men mest uppehåll, fast grått.

Får väl bli en dagens tanke av Louise L. Hay

"Allt gott jag upplever kommer överallt ifrån, från allt och alla."

Ha en skön höstkväll.

Kram Isa

(Japp måste plåga er med mina alster. Oskyldig)

Armband som dotterdotter fick i födelsepresent.

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2012-10-04 16:57 #2 av: Elpida

God eftermiddag!

Jäklar vad det har regnat inatt, det har hållit sig till några duggar under dagen dock. Började förmiddagen med ett zumbapass för en liten grupp, det gäller att vakna till ordentligt på morgonkvistenFlört.

Vi åkte ner på stan och fikade en snabbis på eftermiddagen, annars har dagen gått vääääldigt lugnt! Nu ska jag ta en runda med snabeldraken innan vi ska på handledarutbildningen!

 

Må så godis!

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2012-10-04 17:38 #3 av: Skogshumblan

Hej alla fina.
Den här veckan har gått i ett huj! Har jobbat sent var dag så veckans joggningpass blev struket. Jag orkar inte helt enkelt.
Ska äta lite och sen somnar jag så fort dotera somnat!

Anmäl
2012-10-04 20:58 #4 av: Tarotstollan

4 Oktober, den helige Franciskus dag Djurens Helgon.
Även kanelbullens dag,men det är mindre viktigt tycker jag! Flört
Dels har jag inga bullar, och Franciskus dag har funnits hur länge som helst innan bullen snodde denna dagen!!!!

Här har solen också varit framme Glad, jag passade på att gå ut på promenad och slapp undan vartenda stänk!
Var också inne på "shopen" och pratade med mediumet om en grej som hon skall hjälpa mig med. Nu är det bara pengarna till det som saknas, så hittar ni några sedlar som bara ligger och skräpar så vet ni vart ni kan skicka dem Tungan ute!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.