Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Hur lång tid?

2012-10-03 04:57 #0 av: Tarotstollan

Hur lång tid kan man hålla på och tolka en stjärna innan det är dags att sluta?
Kanske måste börja om med en ny, om man hållit på för länge med tolkningarna eller vad?

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-10-03 06:57 #1 av: Skogshumblan

Jag tycker det känns när det som ska komma fram är framme. För mig kan en tolkning ta ett par timmar-ett par dagar. Jag tror inte man kan vli sittande för länge. Då säger universum till hoppas jag.
Jag behöver inte förstå vad jag får till mig utan de är oftast så att intuitionen säger något som inte alltid säger mig något men jag känner starkt att det ska fram. För den jag tolkar däremot kan det vara klart som nyputsad spegel!

Det jag får fram kan sen "vara tillförlitligt" på varierande siktar sett Saker som jag trott legat ex någon månad fram men de kom halvår senare etc.

Anmäl
2012-10-03 20:16 #2 av: Tarotstollan

Ok, tack! Då är det återigen den berömda intuitionen FlörtSkrattande som skall användas.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-10-03 20:33 #3 av: Skogshumblan

Stollan ja den kommer man inte undan ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.