Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Dagens hälsningstråd

Godmorgon fredag

2012-09-28 09:29 #0 av: Pagan

Godmorgon på er

Jag skulle ju sova till 12!! Vaknade redan vid 6, men det är ju sovmorgon det också. Har slappat, läst och druckit en massa kaffe.

Gråtrist väder, men just nu uppehåll. Kanske skulle man ge sig ut med stavarna innan regnet kommer?? Eller slappa lite till??

Anmäl
2012-09-28 09:41 #1 av: Isa56

Jahaja då får jag väl jobba för dig också Pagan. Så kan du slappa för mig idag. Skrattande

Godmorgon förresten allihopa. Tungan ute

Fredag bara 3 timmars jobb idag, skönt. Skrattande

Dagens tanke ur I levande livet av Louise L. Hay

"Jag välsignar mitt jobb i dag och vet att det bara är ett trappsteg på vägen."

Ha en skön fredag.

Kram Isa

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2012-09-28 09:44 #2 av: plutopellis

Fredag!!!!!!!!

Anmäl
2012-09-28 13:25 #3 av: Amandla

Jag och sönerna ska hjälpa en kompis att flytta. Jag ska inte bära någonting alls, men packa upp i köket och laga mat. Alldeles lagom belastning för min kropp Cool

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-09-28 14:36 #4 av: Pagan

Ja äntligen blev det fredag även denna vecka. Har varit en slappardag, fast jag har tvättat i allafall, inte ens en trasa kvar i korgarna. Himla gott. Sitter och filurar över Översteprästen, han har dykt upp två gånger denna vecka och jag har en del att fundera över, undrar just vad han vill säga mig.

Anmäl
2012-09-28 17:52 #5 av: Skogshumblan

God fredag kväll.

Ja nu är det helg. Första helgen på resten av mitt liv.
Fick ett fint samtal med försäkringskassan idag. Min sjukpenning är fastställd och jag har godkänt nivån så om inget oförutsett sker kanske pengarna kommer nästa vecka:)

Anmäl
2012-09-28 21:07 #6 av: Tarotstollan

Äntligen bästa stunden på dagen, att det är fredag är inget jag numera bryr mig så mycket om (eftersom jag alltid är ledig), men jag minns hur underbart det var med hela lediga helgen framför sig!
Nej, vad jag menade var att äntligen kan jag logga in här hos "mina tarotpolare" och se vad för roligt ni har haft för er sedan i går! Tungan ute

Själv har jag bara varit ute på en promenad och var inne på "shopen" och pratade om Mässan nu i helgen. Sen pratade vi om olika stenar, en kund köpte bl. a. 2 st Andekvarts, en alldeles fantastisk sten. Skall se om det finns några sådana på Mässan.
Är det någon av er som har en Andekvartssten? Om det är, hur påverkar den er?

Kram till er alla! Kyss

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl