Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Månadens/Veckans/dagens kort

Oktober 2012 månadskort.

2012-09-26 20:44 #0 av: Skogshumblan

Ny månad snart, dags för nya kort. :)

Anmäl
2012-09-26 21:13 #1 av: Skogshumblan

Mitt kort för oktober : världen/ universum.
Ja vad kan man mer säga. Allt mög är nu över. Jag har nått en period av ro där allt jag strävar efter och längtat efter äntligen finns och kommer fortsätta.
Den resa jag påbörjat inåt mig själv har nu gått över i total frigörelse på alla plan det skall.
Jag känner en sådan styrka i detta kort, en sådan ödmjukhet, tacksamhet och oövervinnelig trygghet i att just universum tar hand om mig, vill se till mitt bästa- inte som jag tänkt utan det som faktiskt är mitt bästa.

Tillägg 2 oktober: det här kortet är mitt livskort vilket för min del gör att allt i kortets betydelse och tolkning blir mer styrkt på något sätt.
Ska bara bli spännande att framåt november få se vad kortet bjudit på:)

Anmäl
2012-09-26 21:25 #2 av: Isa56

Jag går i ide under oktober tror jag.

Drog ett kort ur min runlek som blev Tiwaz, den står för mod, kamp, offervilja, sanning och seger. Ett tecken på att det rustas för strid.

Till det drog jag ur vikingtarot tre i svärd, som visar på besvikelser och konflikter eller förlust.

Jag är trött vill inte fajtas nu. Guld i mun

Har ingen någon bättre lösning, går jag i ide en månad.  TystFlört

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2012-09-26 21:35 #3 av: Skogshumblan

Isa min känsla är att kungen visar på sidor hos dig själv du måste ta fram, första runan bekräftar kungen.

Tre i svärd är för många ett dåligt kort men för mig visar kortet att jag kämpar för det som betyder något alls för mig min familj.

Så kanske di måste stå på dig, orka vara stark och kämpa för att kunna få njuta av att ha det som betyder något för dig?

Och om du menar allvar med att sova kan du ta över mitt "september-ide" varmt och skönt men inget för mig;)

Anmäl
2012-09-26 21:42 #4 av: Isa56

Haha tack vännen. Kyss

Ja kanske det. Eller är det så att jag om jag vänder på korten så börjar det med en strid som jag går segrande ur. Tog Tiwaz först men de kan ju faktiskt byta plats, då blir det mer förståligt.

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2012-09-26 21:47 #5 av: Skogshumblan

Isa, lägg som du vill bara du vet vilken position som betyder var. Ingenting att bli assisterad av förvirrade hönor då man gör;)

Ja kämpa på för du kommer nå resultat är min känsla.

Anmäl
2012-09-26 21:52 #6 av: Isa56

Jag drog bara ett kort för oktober ur varje lek utan någon speciell ordning. Oskyldig

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2012-09-26 22:00 #7 av: Skogshumblan

Ja men dåså:) Kör så det ryker Isa!

Anmäl
2012-09-26 22:03 #8 av: Isa56

Hehe får jag bara fart så landar jag nog hos dig Skogis. Jag gillar kaffet starkt. Flört

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2012-09-26 22:11 #9 av: Skogshumblan

Isa du är så välkommen. Här är de Zoegas skånerost och starkt som gäller;)

Anmäl
2012-09-26 22:17 #10 av: Isa56

Perfekt ju. Flört

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2012-09-26 22:51 #11 av: tarotlasse

Jag drog ett kort plus att ett kort ramlade ur leken o hamnade på golvet.

Jag säger bara Oj Oj OJ första kortet jag drog det var the Lovers med ett passionerat kärleks par. När jag tar upp kortet från golvet kan jag bara skratta för när jag vänder kortet så vad hittar jag då där jo 2 bägare och i min lek är bägar tvåan ytterligare ett kärleks par som sitter o skålar i ett glas vin och med ett stort rött hjärta. När det är så solklara kort på kärlekså drar jag ett till för att min kärleks relaton är ju en komplicerad som vi bestämde att avsluta förra veckan.
Jag balandar korten och drar ytterligare ett kort till mim förfåning så får jag även upp bägare esset som för mig är en helt ny kärlek som blommar upp och sista kortet visar en klok man som visar tydligt att hen pekar bort i horisonten o en stor gläddje i detta kort som jag tolkar som att detta verkligen är ngt aaatt satsa för fram tiden eftersom det är en mogen tarotläggare vid min sida och en enorm kärlek o passion.
Så jag mpste faktiskt fråga vidare och undrar om det är ngn här som är singel i denna tråd som vill lära känna mig lite närmare för dessa kort var aldeles för bra för att inte låta bli att försöka finna detta kärleks par. Kunde vara trevligt att få slippa vara den andra mannen i framtiden.

Så blev ju även en liten kontaktannons av detta månadskort.
Lasse

Anmäl
2012-09-26 23:44 #12 av: Tarotstollan

Grattis till fina kort Lasse, hoppas att din kärlek snart dyker upp! Glad

Själv drar jag inte mitt kort förrän sista dagen i månaden.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-09-27 07:03 #13 av: Skogshumblan

Lasse, härligt att läsa vilka kort du fått!

Anmäl
2012-09-27 10:10 #14 av: [C Stark]

Jag instämmer med de andra. Korten talade verkligen sitt tydliga språk Lasse!  Härligt. Kanske finner du din dam på Harmoniexpo som går av stapeln i oktober?
Lycka till i vilket fall! Glad

Anmäl
2012-09-27 17:49 #15 av: [C Stark]

Kyss

 

 

 

(psst Jag hjälpte dig med stavningen CsFlört)

Anmäl
2012-09-27 17:57 #16 av: [C Stark]

Jag drog såklart också kort i morse, och...

-Stjärnan dök upp för mig.
Fortsätt på den inslagna vägen och håll drömmarna nära. Vägen är fortfarande lång, men nu finns det både inpiration och ljus i mörkret att ledas efter.
Hopp har tänts och jag har fått styrkan att både se och följa ljuset i tunneln av Page i bägare som återspeglar mig, en ung dam som är redo för nya relationer och att möta världen med nytt sjävförtroende!
Min framtid ser visst ut att hägra i horisonten - spännande! Glad

Anmäl
2012-09-27 20:12 #17 av: Pagan

Så härligt Skogis och för dig också CsGlad Underbart ju!!

Lasse, jössesFörvånad

Isa, Tiwaz representeras av din inre krigare och av Styrkan i Tarot, så du lär nog stå upp för dig själv. trean är ju om samarbete, så du får hjälp på vägen.

Jag ska dra kort under morgondagen, spännande!!

Anmäl
2012-10-01 14:40 #18 av: Amandla

För oktober har jag dragit XIV Måttfullheten. Ett av de få kort jag har svårt att känna in... Obestämd tycker inte att det säger något alls just. Bilden visar en ängel som häller vatten ur en liten bägare till en större, det är en ljus och fridfull bild och ängeln ser nöjd ut. Men vad betyder det?? *suck*

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-10-01 19:35 #19 av: Pagan

Mina kort för oktober blev

Översteprästinnan

Lyssna inåt, se efter budskap i drömmarna, gemenskap med kvinnor, hemligheter, något är på väg att uppenbaras.

Solen

Allt går strålande, här finns handlingskraft, glädje, lycka och harmoni. Härliga möjligheter. Materiell framgång och trygghet.

Hm, låter som en salig mix denna månad, men av den goda sorten, får se om jag filurar mer.

Jag är inte så förtjust i namnet Måttfullheten - Gillar mer Alkemisten Amandla och då tänker man ju på en som  kan framställa Det fulländade ämnet, å då tänker jag inte på alkoholGlad En riktig mystiker som kan göra guld av allt, bara lite som inspiration om hur du kan låta tankarna vandra.

 

 

Anmäl
2012-10-02 00:29 #20 av: Tarotstollan

Jag har också dragit mitt kort, och ni har nog redan gissat vilket det blev på mitt inlägg och fråga tidigare?! Flört

Jo, just det.... X Hjulet!

I min lek kallas det "Wheel of Fortune", en man sitter och håller hjulet i sitt knä. En rödorange och en blåfärgad katt är avbildad på det. Eftersom han håller i det kan det ju inte röra sig varken framåt eller bakåt!

Så jag är nog där jag skall vara för tillfället, dessutom kort 10 för månad 10!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-10-06 18:24 #21 av: Elpida

Jag har dragit mitt månadskort ur Doreen Virtues Angel Tarot Cards, det blev Nine of Earth. På kortet står det: Enjoying life's little luxuries. Spending quiet time alone. Successfull self-employment

Jag tycker det ger en tydlig bild av där jag är idagFlört. Känns väldigt positivt!

Lasse - jösses vad spännandeSkrattande.

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2012-11-01 19:39 #22 av: Skogshumblan

Dags att sumera!
Jag kan inte säga så mycket mer än att det jag såg har stämt, jag har verkligen haft en skön och lugn månad på så sätt att jag vet var jagjobbar fram till jul, jag har en ekonomi som lämnar dåligt utrymme för ekonomiska orostankar:)

Så jag tackar och bugar för denna månads fina och ser fram mot novembers oskrivna blad

Anmäl
2012-11-01 20:09 #23 av: Tarotstollan

Ja, jag drog ju Hjulet, och det känns som att det stämde bra. Det har inte hänt något stort som rubbat grunden.
Känns som om det varit en månad där jag bara skulle ta det lugnt och vila.
Så för en gångs skull känner jag att jag förstår vad kortet menade! Glad

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-11-01 20:50 #24 av: Skogshumblan

Stollan, så.härligt att det stämde och inte minst att du förstod !

Anmäl
2012-11-01 22:00 #25 av: [C Stark]

Vad kul för er att det gått i land. Väntar med spänning för nästa månadskort!
Men mest nyfiken är jag ju på Lasse - hur gick det egentligen med romansen din??

Min Stjärnan har lyst på mig hela oktober, drömmarna hålls fortfarande nära. Och banne mig så har jag även lyckats få in dem i min kalender inom en smärre framtid. Nu känns horisonten mer nåbar än någonsin!
Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.