Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Böcker - CD

The Tarot Playbook

2012-08-03 19:55 #0 av: Ruzicka

Jag fick hem min The Tarot Playbook för några dagar sedan. Den är skriven av Lynda Cowles, och är så här snygg. Den har 176 väldigt tjocka och glatta sidor, och en väldig massa bilder, som ibland är mer långsökta än andra. Men det gör inte så mycket, det blir lättare att läsa och mindre pretentiöst om det är många bilder.

Boken har ett kort förord på 4 sidor, och sedan kör den igång med lekövningar. 78 stycken allt som allt, varje övning hör samman med ett speciellt kort. Man kan alltså låta leken bestämma vilken övning man skall göra genom att dra ett kort på måfå. Själva övningen har egentligen ingenting med kortet att göra, utan det är bara ett sätt att välja övning. Vissa övningar fokuserar på lilla arkana, vissa på stora och vissa på hovkorten.

Precis som det låter så handlar övningarna om att leka fram ett band mellan leken och dig. Det handlar om att skriva kärleksbrev till leken, att bjuda den på tebjudning, att leka maffia med den, att sprida skvaller mellan hovkorten och att göra små "förutsägelser" om vad som kommer stå på morgondagens tidnings förstasida.

Jag tror att den hade passat många här, eftersom vi alla är lite knäppa. Tungan ute Så jag kan definitivt rekommendera den, om ni inte har något emot att leka lite med era lekar. Skrattande

Anmäl
2012-08-03 20:33 #1 av: Pagan

Hahaha ja alla knäppisar här skulle klart ha behövt en sån om inte annatSkrattande Låter ju hur kul som helst. Just nu råder köpstopp för mig. Men den ska klart föras in i önskelistan.

Anmäl
2012-08-03 20:49 #2 av: [Momiji]

Har också köpstopp just nu men ska verkligen kolla in den då det är över Glad

Sol Anna Måne
Medarbetare på Sagan om Ringen iFokus
Even angels fall ♪ ♫ ♪ ♫ ♫ ♫ ♪

Anmäl
2012-08-03 22:12 #3 av: Tarotstollan

Låter kul, får kanske investera i en sådan!Flört

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-08-04 09:09 #4 av: plutopellis

Åh det lät som en rolig bok! Kanske du kan lägga ut en lekövning nån gång så vi alla får leka? :)

Anmäl
2012-08-04 09:27 #5 av: Ruzicka

Det gör jag gärna, jag hade gärna lagt ut hela boken för er, men jag är osäker på hur mycket jag får lov att lägga upp..? Har vår kära sajtvärd någon aning?

Anmäl
2012-08-04 10:36 #6 av: plutopellis

Åh det ska jag veta! Men minns inte, kan det vara 20% man får kopiera ur en bok? Minns inte men vet att vi hade diskussionen när jag gick på högskolan..

Anmäl
2012-08-04 11:17 #7 av: Pagan

Ofta så står det ju att det är totalförbud som gäller att vidare föra något ur boken. Men Jag kan ju tänka mig att en och annan lek ur boken vore ok. Lite pö om pö liksomTungan ute

Anmäl
2012-08-04 12:22 #8 av: Ruzicka

Hmpf. Jag skyller på dig då, Pagan, om polisen kommer efter mig? Flört Jag läste det finstilta och det står att ingenting får av någon anledning, någonsin, någonstans kopieras, citeras, användas eller inspireras ur boken utan tillåtelse från Schiffer. Hm.. får jag lov att göra övningarna i boken i så fall, undrar jag då.. Tungan ute Men jag kan kanske vara lite busig.. Jag brukar ju inte vara en sådan som följer lagen till punkt och pricka, så att säga.. *tänker på nedladdningsprogrammet som står igång 24/7 och den chippade XBoxen, Wiin, PSPn, och DSen..* Oskyldig

20% låter jättemycket, pluto! Förvånad

Anmäl
2012-08-04 12:58 #9 av: Pagan

ja lite busig måste man få vara ibland. Alla desssa regler paragrafer och lagar som finns. Skulle tro att vi alla är lagbrytare i ett eller annat fall, många gånger utan att ens veta om det.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.