Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Energier och krafter

Fullmåne 2 augusti

2012-07-31 15:00 #0 av: Pagan

Fullmåne i vattumannen på torsdag 2 augusti

Vid tiden för fullmåne är det extra bra att ladda sina magiska hjälpmedel så som kort/stenar och att rena sitt hem. Att skriva önskelistor till mångudinnan eller bara stilla sätta sig i ro och fundera över vad man önskar manifestera just nu. Hur ser livet ut och vad kan och vill jag förändra. Eller göra en liten rit om vad som ska bort ur livet, rensa och ladda kan ju vara många saker.

Augusti rödmåne, skördetid och just denna månad bjuder oss på 2 stycken fulländade månar.

Moderjord nätverket påminner om att healingsessionen för moder jord äger som vanligt rum kl.20.

Jag är inte slavisk gällande högtider mm, men Lammas inträder i morgon onsdag. En bra dag att skapa något fruktsamt för egen del. Att baka bröd denna dag kan sätta fart på alla sinnen. Man kan ju tänka sig att göra något som sammanfaller med fullmånens inträde på torsdag också, även om man inte firar traditionella eller hedniska högtider. Utan bara för att det känns så gott i kroppen.

Tips inför fullmåne i vattumannen

Dagens tips: Ät lätt mat eller snabbt under dagen. Drick mycket vatten eller örtte.

Människokroppen: Månen i Vattumannen påverkar anklar och nedre delen av benen från knäna till vristerna.

Kroppsvård: En period som lämpar sig för masker, wraps, hudrengöring och för avkoppling och avgiftande massage.

Hem: Vädra. Även täcken och kuddar. Detta är en lämplig tid att rengöra fönster och glas. Färg och lack (färger torkar bra).

Trädgård: Blomster dag med fallande kraft. Denna dag är inte lämplig för trädgårdsarbete.

Chakra: Månen i Vattumannen påverkar Vishuddha (5: e chakrat), och Ajna (6: e chakrat). Du kan harmonisera dessa chakran med följande färger, stenar och essenser.

Färg: Ljust blå, Indigo

Stenar: Akvamarin, turkos, Kalcedon, Lapis Lazuli, Safir, Sodalit
Essenser: Salvia, Eukalyptus, Pepparmint, Jasmine

Det finns ett ökat intresse för kunskap och ett behov av att kommunicera med likasinnade. Samtidigt växer sig din längtan efter frihet och oberoende allt större och du kommer att vilja etablera dina egna regler. Det är en bra tid för läsning, studier och vetenskapliga sysselsättningar. Dock kommer saker som kräver underkastelse och disciplin, samt arbeten som tråkar ut dig att gå från dåligt till sämre nu...

Du är på humör för nätverkande, kontakt med vänner och all verksamhet som sker i grupp när månen möter gemenskapssinnade Vattumannen. Din intuition är förhöjd och inbjuder till blixtar av insikt som hjälper dig att se ditt liv från ett högre perspektiv. Du känner dig fast besluten och vill nu både revoltera och bli fri från gamla tankemönster och du känner inspiration att göra ändringar som stärker din känsla av frihet.

 

Anmäl
2012-07-31 17:31 #1 av: [C Stark]

Tack Pagan - jag älskar dina fullmånetrådar! Kyss

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.