Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Drömmar och drömtydning

Dröm om tarot?

2012-06-24 21:43 #0 av: Tarotstollan

Har du haft drömmar där tarotlekar eller tarotkort förekommit?

Berätta gärnaTungan ute!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-06-24 21:45 #1 av: plutopellis

Nope, men läser gärna om andras drömmar så jag sätter ett tassavtryck här Glad

Anmäl
2012-06-24 22:08 #2 av: Tarotstollan

För ca 1½ år sedan drömmde jag detta:

 Jag var på väg ner för en lång källartrappa, hade ingen aning om varför. När jag kommit ner så är det en stor och tjock källardörr med säkerhetslås på, nycklarna hade jag med mig och efter mycket om och men fick jag upp dörren. Innanför var det en annan tunnare dörr som stod lite halvöppen, jag öppnade den helt och sträckte mig efter ljusknappen samtidigt som jag gick över tröskeln. Det var massor av ljusrör som blinkade igång och det tog ett tag innan alla hade  tänts. Framför mig var hyllor så långt jag både såg framåt och uppåt, och på varje hyllplan låg ett par tarotlekar! De låg inte trångt utan med gott om plats emellan dem, namnet på dem stod skrivit med stora bokstäver på hyllkanten. Där gick jag i lugn och ro och tittade och vände på och funderade på vilken jag skulle välja.... Då vaknade jag!

Den drömmen och alla de korten önskar jag verkligen hade varit sannSkrattande, tänk att ha alla dom!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-06-24 22:11 #3 av: plutopellis

Hahaha! Ja vilken underbar dröm! Skrattande

Anmäl
2012-06-24 22:53 #4 av: Jessica Holländare

Åh, vilken härlig dröm!!!


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.