Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Orakel/änglakort

Tips

2012-06-20 17:54 #0 av: Destany

Har precis köpt doreen virtue änglaterapi orakelkort och undrar om ni hat lite tips hur man hanskas med dem har använt dem idag o tyckte inte jag fick några svar på mina frågor alls. Men antar övning ger färdighet och det tar väl tid att lära känna korten o energin?

Anmäl
2012-06-20 18:15 #1 av: Ruzicka

Du kan kanske sätta dig ner med leken och ta ett kort i taget. Titta noga på kortet, och skriv ner allt du känner och tänker om detta. Vad händer, vad kommer hända efteråt, vad hände innan detta? Vad för symboler finns här, vad säger färgerna på kortet dig, vad känner du när du ser på kortet? Och så går du igenom leken såhär. Då lär du känna leken bättre, och den blir kanske lite mer begriplig. Det är ett tips jag fick när jag precis hade börjat med tarot, men jag tror att det kan vara användbart även om man har hållt på ett tag och får en ny lek. ^^

Kanske ka du göra mindre, lättare läggningar i början. Bara dra ett kort och så, så att du inte blir överväldigad av en massa kort som inte säger dig något.

Anmäl
2012-06-20 19:00 #2 av: Jessica Holländare

Ibland förstår man helt enkelt inte svaren utan det kommer senare.. Jag och min orakellek kommer inte överens just för att jag inte förstår vad den vill ha sagt...


Anmäl
2012-06-20 20:16 #3 av: Destany

#1 Jag drog ett kort åt gången på kortleken men den svarade konstigt
#2 nä ibland e det svårt att komma överens med den men det e ju bara första dagen idag

Anmäl
2012-06-20 21:01 #4 av: Skogshumblan

Oh så kul! Den är väldigt fin den leken!

Hur formulerar du dig? Varken orakel- eller tarotkort kan svara på ja/ nej frågor.

Har läst och själv upplevt att svaren man får hänger på frågan du ställer. Både formulering och hur uppriktigt du är i det du frågar. Att ex leka lite och vara halvseriös ger dito svar.
Likadant kan man ibland uppleva att leken inte svarar eller svarar knepigt på frågor som man frågar om, kanske har du frågat innan och bara måste lita på första svaret etc.

Hoppas ni lär känna varandra och får ett fint samarbete!

Anmäl
2012-06-20 22:47 #5 av: Destany

#4 jo den e jätte fin :) har haft den i händerna rätt mycket nu ikväll utan p fråga nåt ska försöka dra ett kort om dagen så "vi lär känna varandra "

Anmäl
2012-06-21 00:49 #6 av: Ruzicka

Den är så otroligt vacker, Angel Therapy. Jag hoppas att ni kommer överens snart. Lycka till! ^^

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.