Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Kärlek

2012-06-06 15:18 #0 av: Jina.

Hej på er!

Jag hade en paus från det andliga och tarotkorten för att jag inte mådde så bra. Men nu när jag är tillbaka känner jag bara glädje och kärlek, vill inte lägga ifrån mig mina tarotkorten Tungan ute

Förr hjälpte jag även andar in i ljuset, men det kanske kommer igen när jag är redo!?

Har ni haft en paus nån gång? (Varför?)

Hur kändes det att komma tillbaka?

 

Kram kram

Anmäl
2012-06-06 15:20 #1 av: Jina.

Alltså jag uppskattar det mer än vad jag gjorde innan. Det kanske är meningen!

Anmäl
2012-06-06 16:18 #2 av: Elena-Maria

Jag tycker det går i perioder. Vissa perioder går det månader mellan att jag använder korten och andra perioder har vi nästan växt ihop. Just nu har jag nån typ av plugga-tarot-period vilket känns väldigt givande. Jag hoppas den håller i sej länge. Läser allt som finns och lite till och funderar över hur jag gjort tidigare och hur det blivit bättre samt varför. Tror att jag som person gått in i en ny... era. Av mitt liv, av mej. Flum, flum, flum. Men bra känns det i alla fall och det är huvudsaken. Att min sambo är så uppmuntrande hjälper ju också till =)

Anmäl
2012-06-06 19:20 #3 av: Jina.

Tack för ditt svar Elena-Maria.

Härligt med en sambo som är så uppmuntrande. Glad Min man är likadan som tur det Skrattande

Det där med perioder har jag också, men denna gången känns allt så mycket större. Hmm

Anmäl
2012-06-06 19:34 #4 av: Skogshumblan

Ja jag har haft paus, inget som jag styrt eller valt utan det har bara blivit så.

I början av min andliga resa så kunde jag se var saker fanns, sia eller vad man ska säga. Sen försvann det och jag kunde kommunicera med djur, Sen försvann det och tarot kom in och nu knappt två år senare kan jag ibland sia och prata lite med djur men det är inget jag kan påverka eller välja tyvärr.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.