Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Film Dragonfly.

2012-05-12 19:58 #0 av: Tarotstollan

Filmen "Dragonfly" med Kevin Kostner går i natt på Tv 8! Enligt tv-tablån står det : om att konfronteras med döden och möjligheten att det finns ett liv efter detta". Den börjar 01.10-03.15 i Tv8!

 Jag har sett den många gånger även om betyget inte är mer än 2, varje gång slutet kommer så rinner tårarna. Jag rekomenderar att ni ser den om ni kan!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-05-12 20:03 #1 av: plutopellis

Är du tokig?! Då sover jag gott! Hihi, ska upp och jobba samt att jag har en ettåring så är aldrig uppe vid dom tiderna :)

Anmäl
2012-05-12 20:10 #2 av: Tarotstollan

Kan du inte spela in den?Flört Den har gått många gånger på tv, så den kommer nog tillbaka igen.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2012-05-12 20:18 #3 av: plutopellis

Vi kan nog inte det, ingen sån dvd men gubben kan fixa men säger inte hur ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.