Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Seven of Fire Upp och ner

2012-05-09 14:47 #0 av: Aracco

Dagens kort är Seven of Fire Reversed (7 Stavar uppochner)

Dagens kort hamnade upp och ner och det känns som att tvivel och en oförmåga att fatta beslut styr dagen. Rättvänt behöver du stå upp för och/eller försvara dina handlingar och ditt synsätt. Men här känns det som att du inte ens vet vad det är du ska stå upp för. Det känns som att förvirring och en tendens att skjuta upp styr stegen och genom detta missas lätt en möjlighet. Energin känns orolig och kanske känner du dig inte trygg i någon aspekt av ditt liv. Lite mindre prat och mer handling kan vara botemedlet som stoppar oron.

Det känns även som att energin kommer mot dig från olika håll samtidigt, andra drar i dig, dina barn vill ha din odelade uppmärksamhet, chefen lägger mer uppgifter på dig trots att ditt skrivborde redan svämmar över av saker du ska ha gjort. Att säga att du känner dig som en packåsna är en underdrift. Ta dig an det som ligger framför dig en sak i taget, du kommer att klara av dessa uppgifter, allt som universum och andra kräver av dig idag kommer du att klara av! Behöver du hjälp - Be om det!!

Vad tänker du när du får upp 7 stavar upp och ner???

Anmäl
2012-05-09 15:13 #1 av: Maikailoa

Det kan betyda att man är oförberedd eller obeslutsam, man kanske är okunnig och rädd.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.