Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Snackistrådar - vi snackar om allt!

Tisdag 8 maj

2012-05-08 09:12 #0 av: Elpida

God morgon!

Ganska soligt ute med kyliga vindar, längtar efter att kunna cykla till jobbet UTAN vantar... Men jag ska kanske vara glad att det varken regnar eller snöar!

Vaknade av att dotterns väckarklocka ringde och tyckte det var ytterst tråkigt att vi hade satt på den av misstag när vi ändå var lediga... tills det slog mig att det var tisdag och jag hade glömt ställa min egen Obestämd.

Mår förvånansvärt bra i kroppen efter helgens böj, håll, sträck och tänj-övningar. Med den träningsvärken jag hade i lördags trodde jag att det skulle bli sjukskrivning igår men än är det krut i kärringen! Cool. Jag blev godkänd Bodybalanceinstruktör i alla fall och det var vansinnigt roligt.. och bland det jobbigaste jag gjort fysiskt! Ikväll ska jag skaka loss kroppen med zumba istället!

Hoppas ni får en helt fantastisk tisdag och alla jobbiga funderingar stoppar vi i ballonger och släpper iväg idag, de kan komma tillbaka en annan dag! Flört

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl
2012-05-08 09:20 #1 av: [C Stark]

Godmorgon världen!

Gud så härligt det låter Elpida! Jag saknar min träning mycket mycket - jag lever dock på hoppet och tror att jag kommer vara tillbaka till hösten igen! =)

 

Här är det strålande sol - och otroligt mycket pollen  - nu är sommaren nära!! Skrattande
Jag ska ta en tur och handla en vattenkokare efter gasräkningens senaste överraskning. Jag vill inte bli överraskad igen, även om det var väldigt spännande, hehe...
Sen ska jag bli bortskämd med middag med vänner - lyckans ost är jag!

 

Hoppas att ni alla får en fin dag!

Anmäl
2012-05-08 09:39 #2 av: Skogshumblan

God morgon Elipida, starkis och ni andra som kikar in idag.

Elpida, GRATTIS! Så kul att du klarat den instruktörsutbilningen. Jag älskar bodypump, länge sedan jag tränade men oj vad jag gillar det.

Starkis hoppas du får tag på en kokare du vill ha och att du får en fin dag med vännerna.

Själv har jag massa borden och måsten men jag får se hur det blir med dem, är lite lat idag. Också.Tungan ute

 

Ha en kanonfin dag alla!

Anmäl
2012-05-08 12:41 #3 av: Amandla

Morrn! Jag väntar på en klipphund, en pudel som var här en gång förra året tydligen fast jag inte minns henne. Mattes namn däremot kände jag igen. Känns  märkligt eftersom jag brukar minnas allt som handlar om pudlar Flört

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.