Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Universums Lagar

Ur Dagens Visdomsord

2012-05-07 22:06 #0 av: Pagan

Om du vill dra till dig ett bättre arbete eller något annat som är bättre än det du har nu är det viktigt att förstå hur attraktionslagen fungerar.

Du vet för att dra till dig någonting bättre måste du föreställa dig för ditt inre hur det ser ut och sedan leva i den bilden som om den redan vore verklighet.

Men du måste också veta att om du till exempel klagar över ditt nuvarande arbete och fortsätter att inrikta dig på de negativa sakerna, då kommer du aldrig att dra till dig ett bättre arbete.

Du måste söka efter saker att vara tacksam för i ditt nuvarande arbete.

Varje sak du kan komma på som du kan vara tacksam för hjälper dig att dra till dig ett bättre arbete.

Det är att verkligen arbeta med attraktionslagen

Kyss

Anmäl
2012-05-07 23:32 #1 av: Isa56

Du. Om man inte vet vad man vill bli när man blir stor. Vad gör man då? ObestämdFlört

Tack vännen ska grunna på det där.

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 

Anmäl
2012-05-08 16:04 #2 av: Aracco

Man hoppas på att det bästa mest kärleksfulla för ens utveckling och själsliga resa ska manifesteras och att man skall ledas dit det är meningen att man ska vara Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.