Aura & Chakra

Chakran

2012-05-06 14:30 #0 av: Angel3

När ni ska lägga en tarotläggning brukar ni öppna upp era chakran då??

 

Vilka chakror jobbar man med när man lägger tarot??

 

Anmäl
2012-05-06 17:38 #1 av: Amandla

Jag öppnar mig allmänt, funderar aldrig på något specifikt chakra innan jag lägger tarot. Jag tänker "ljus" och känner hur det omger mig, uppifrån kronchakrat och igenom hela kroppen. Det går på en sekund. Det borde ju vara pannchakrat som används mest, även kallat tredje ögat och där intuitionen sitter. Men även halschakrat för att kommunicera och förmedla det man får fram, de andra chakrana används förmodligen också beroende på fråga och vad man behöver känna in.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-05-06 17:49 #2 av: [C Stark]

Hmmm... spännande. =)
Har heller aldrig funderat på något speciellt chakra.
Men jag tänker precis tvärtom. Försöker slappna av och låter energi från moder jord stig upp i kroppen till alla kroppsdelar, till hjärtat och slutligen kronchakrat så att jag känner mig öppen/mottaglig.

Anmäl
2012-05-06 17:52 #3 av: Amandla

Jag har gått reiki 1 och 2, där öppnar man sig så och det känns helt rätt för mig. Såklart det finns andra sätt som också fungerar Flört Det som är bra (för mig) med att släppa på ljuset uppifrån är att samtidigt åker all förbrukad och stagnerad energi med neråt ut genom fötterna och tas omhand av jorden.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-05-06 18:03 #4 av: [C Stark]

Jag vet faktiskt inte varför jag gör så, det har bara blivit helt naturligt med andningen då jag är helt sjävlärd. Släpper oxå ut negativ energi på samma sätt "fast bakvänt". (ungefär som du säger)
Tror faktiskt inte att det finns några rätt eller fel så länge man får kontakt med och känner positiv energi.

Glad

 

 

Anmäl
2012-05-06 18:39 #5 av: Skogshumblan

Nä jag öppnar mig inte på det sättet. Jag bjuder in/ ber mina guider hjälpa mig så att det som ska fram kommer. Lägger jag för andra bjuder/ ber ber jag dennes guider hjälpa mig också. När allt är klart tackar jag dem och stänger igen mig och ber om ro.

Anmäl
2012-05-06 19:02 #6 av: Isa56

Jag gör ungefär likadant som Skogis ber om hjälp och tackar efteråt.

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.