Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tarotleken

Dagens Kort

2012-05-05 17:23 #0 av: Aracco

Hejsan!! Här har jag dragit ett dagens kort ur Dream Inspirational Tarot av Lo Scarabeo

56: Gifts

Min tanke är att universum överöser oss med gåvor och att det finns mer än nog för alla, att det råder överflöd, men jag tänker också att för att få behöver vi även ge så att det blir balans i det hela.

Vad tänker ni när ni tittar på detta kort??

Anmäl
2012-05-05 17:59 #1 av: Silent_Hill

Jag tycker nog att din beskrivning stämmer väl med vad jag tänkte också. Man ser ju klart och tydligt att samtidigt som man får så måste man ge också, vilket dom gör i bilden. Att vi lär oss att dela med oss av gåvan och glädjen och tänka på att vi får universums gåvor tillsammans. Gåvor är sällan till för enskilda personer utan gynnar fler än oss själva och att vi får inte glömma bort gemenskapen som vi har när vi tilldelas dessa gåvor.

Det är dom tankarna jag fick.

MVH Silent_Hill
Sajtvärd på Vetenskap & Bröllop
Medarbetare på Wicca

Anmäl
2012-05-05 18:04 #2 av: Isa56

Jag håller med er.

Tänker också på att vi behöver se gåvorna vi får. Ibland får vi saker på ett helt annat sätt än vi har tänkt oss.

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 Medarbetare på Tarot

Anmäl
2012-05-05 18:14 #3 av: Skogshumblan

Japp. Och det lilla i det stora/ stora i det lilla som vi lätt glömmer.

Anmäl
2012-05-05 18:38 #4 av: Aracco

Håller helt med er!!Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.