Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Gott & Blandat

Böcker Tradera

2012-04-17 08:34 #0 av: Trollvind

Håller på med lite bokhyllestädning. Kanske finns det nåt för dig här, jag säljer bl.a. några tarotböcker som kanske kan vara av intresse. Kika gärna:

http://www.tradera.com/auktioner/tantVilgot

Anmäl
2012-04-17 08:57 #1 av: plutopellis

Är den av Ylva bra tycker du? Tungan ute

Anmäl
2012-04-17 22:58 #2 av: christel70

#1 Jag har den boken med Ylva (+ några till som hon skrivitTungan ute) och jag måste säga att ALLA hennes böcker är bra. Lätta att förstå och bra förslag till tolkningar. Så den kan jag verkligen rekommendera dig att buda på , Pellis!

Anmäl
2012-04-18 07:32 #3 av: plutopellis

Tack Christel! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.