Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Gott & Blandat

par i tidigare liv?

2012-04-10 08:48 #0 av: 81an

nån här som kan se om jag o min pojkvän har varit ett par i ett, elr flera tidigare liv?

Anmäl
2012-04-10 12:26 #1 av: Amandla

Här gör vi inte gratis tarotläggningar, men gå gärna in på http://overnaturligt.ifokus.se/ och lägg din fråga i Avläsnings-tråden som ligger klistrad högt uppe till vänster. Det är många som tränar på att läsa av och då hittar de din fråga lätt.

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.