Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Drömmar och drömtydning

Drömmar om mitt kraftdjur?

2012-04-03 21:47 #0 av: Jina.

Hej på er :)

 

Jag har många ggr "sagt" åt mina vägledare att de gärna få visa sig i mina drömmar.

MEN, istället dyker det upp en tiger eller fler.

Kan det vara mitt kraftdjur? Och vad betyder det?

 

Tacksam för svar.

Kram

Anmäl
2012-04-03 22:22 #1 av: fridelfina

Fråga tigrarna nästa gång så kanske du får svar!

I Medicine Cards finns inte Tigern men Jaguaren står för integritet och Svarta pantern för att välkomna det okända. Kanske kan vara lite vägledning?

   
Anmäl
2012-04-04 09:58 #2 av: Jina.

Tack för ditt svar :)

Anmäl
2012-04-05 10:17 #3 av: Elpida

Det kan mycket väl vara ditt kraftdjur - men även din guide. Guider kan ta den form de tror att du har lättast att ta till dig. När man sedan fått bättre kontakt kan de visa sig i sin sanna skepnad.

Min huvudguide visar sig som en stor manlig ängel. Han är jättefin - men det är inte säkert att han är en ängel egentligen, det återstår att seGlad.

"Du har alltid två val"

Medarbetare på Spiritualism iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.