Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Universums Lagar

Dagens Visdomsord

2012-03-04 18:40 #0 av: Pagan

 

Nu när du känner till attraktionslagen kan du göra de bästa upptäckterna om dig själv genom att lyssna på det du själv säger.

När du uttalar något som det vore ett absolut faktum, tänk då på att det är något du verkligen tror på och att din tro manifesterar det i ditt liv.

Om du hör dina ord och inser att du uttalar något du inte vill ha, formulera genast om din mening med ord som beskriver det du vill ha.

Du kommer att lära dig så mycket om dina tidigare upplevelser och erfarenheter och vad du själv har skapat när du lyssnar på dina ord.

Och när du sedan fångar upp dem och ändrar på dem, då förändrar du hela din framtid.

 

Anmäl
2012-03-05 06:23 #1 av: Skogshumblan

* letar efter universums "gilla"-knappen! *

Anmäl
2012-03-05 13:26 #2 av: Maggan71

Tänkte skriva:   *gilla* (och gjorde det också trots att det blev en upprepning av Skogis ovanför...

*skrattar*

Ingenting är omöjligt. Det "omöjliga" tar bara lite längre tid... Flört

Anmäl
2012-03-05 15:56 #3 av: Pagan

me like tooooSkrattande

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.