Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (6) Senaste inläggen Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Länkar Meditation och avslappning

Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Meditation och avslappning

hjälp med tolkning

2012-02-04 14:59 #0 av: Dojdan

Hej! Jag har haft en tarotlek i flera år, och har just tagit upp den igen efter ett långt uppehåll.. den skrämde mig lite förut, när jag tyckte att den visste så mycket mer om mig själv än vad jag gjorde. Men nu är det rätt tid för mig känner jag och jag utforskar just nu mitt inre.

 

Här omdagen gjorde jag en "trumresa" och under min resa upplevde jag två saker som verkligen fastnat hos mig.

1. Jag mötte någon (kunde inte se vem) som gav mig en gåva i form av en stor bergskristall (kanske 20 cm i diameter) som låg inlindad i ett mörkgrönt sammetstyg.

2. Jag träffade en mus som följde mig längst vägen. Det konstiga var att musen var tecknad och gick på två ben (som i tecknade filmer).

 

Vad betyder dessa saker?  Någon som har en aning?


Anmäl
2012-02-04 15:24 #1 av: Skogshumblan

Välkommen hit! Kul att du tagit upp den andliga biten av sig själv igen.

Vad är din känsla att det här betyder?
Jag tror att man själv har en aning eller kan luska ut det skälv oftast. :)

Anmäl
2012-02-04 15:43 #2 av: Isa56

Hej Dojdan, välkommen till oss. Skrattande

Här är en liten beskrivning på bergskristall. Kopierat från en artikel jag skrivit här för 1,5 år sedan. Kanske något där ge dig en hint om vad gåvan betyder för dig. Det är dina egna känslor och tankar som betyder mest. Vi kan ge dig lite infallsvinklar.

 

Bergkristall

Romerska damer bar kristallkulor för att kyla händerna i varmt väder, och soldaterna använde kristaller för att med hjälp av solen bränna sår. Stenen sägs vara den universalt helande stenen, med kraft att att klargöra vad som behöver helas eller balanseras. Stenen sägs också gynna hopp, lycka och optimism. Den sägs vara en länk mellan de himmelska stjärnornas energi och våra själar. Energin i kristallen gynnar harmoni, balans och synkronicitet. Den har använts i andliga, vetenskaplig och läkande syften i många kulturer. Det sägs att kristallen kan transformera, förstärka, fokusera och balansera energi.

 

(För min egen del betyder tecknade figurer, att jag spelat för mycket spel på Facebook.) Skäms

Kram Isa

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 

Anmäl
2012-02-04 19:03 #3 av: white lady

Enligt Solögas tolkning av djur säger Musen.

" Du besitter all den styrka du behöver.Min gåva till dig är att känna dig tillräcklig i alla situationer"

Glad

Anmäl
2012-02-05 00:48 #4 av: Dojdan

Tack för er hjälp! :)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.