Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Astrologi & Numerologi Aura & Chakra Bilderna i tarotleken Böcker - CD Dagens hälsningstråd Den nya Jorden Drömmar och drömtydning Energier och krafter Existensiellt och livsåskådning IFokus info Gott & Blandat Humor och skoj Kanalisering Köp, Byt & Sälj Meditation och avslappning Musik o Videor - Youtube Månadens/Veckans/dagens kort Orakel/änglakort Pendel och andra redskap Sajten och medlemmarna Snackistrådar - vi snackar om allt! Stenar och kristaller Symboler Tarotleken Tarotstjärnor Våra tarotlekar Tolkningar Totem och kraftdjur Tävlingar och lekar Universums Lagar Våra bilder och foto Våra egna berättelser Övningar
Tolkningar

Tolkningshjälp..Översteprästen

2012-01-31 21:10 #0 av: AnnieLee

Hej! Ställde en fråga om kärlek, hur det såg ut på "kärleksfronten",om det var någon "drömprins" på ingång och då visade sig ingen "prins" utan självaste översteprästen. :) Skämt åsido, hur ska jag tolka det?

Anmäl
2012-01-31 21:58 #1 av: Skogshumblan

Min första tanke är :"titta på vilken grupp kortet tillhör"! Kortet tillhör stora Arkannan som i sin tur är indelad i tre grupper som vill visa oss något.
Översteprästen tillhör första gruppen som handlar om vilka personligheter vi möter runt oss men också inåt i oss själv. Och den känsla jag har såhär på rak arm är att det handlar om dig. Res inåt dig själv och försök hitta dina svar så att säga.

Anmäl
2012-01-31 22:04 #2 av: Amandla

Stora arkanan, Humblan Tungan ute stora! Vet att du vet, och bara råkade skriva fel, men tillägger det så andra som inte vet får veta. Fin mening jag fick till där så här mitt på kvällen Skrattande

Sajtvärd på Healing och Pudel, medis på Tarot och Övernaturligt

Anmäl
2012-01-31 22:05 #3 av: Skogshumblan

Haha amandla sidär. Förvirrade klubben har visar sig igen;). Ändrar i mitt svar då så rätt blir rätt!

Anmäl
2012-01-31 22:19 #4 av: AnnieLee

Tackar :)

 

Anmäl
2012-02-01 07:47 #5 av: Bara Anna

Jag är en sorglig människa som är extremt dålig på översättning från engelska till svenska^^ Så jag är inte 100 på vilket kort du menar så jag ger dig båda tolkningarna som jag associerar med dem:

1) High Priest/Magician (1) --- Kärlek kommer till dig om du är beredd att agera! Alltså finns det någon du gillar så är det dags att bjuda ut honom!

2) High Priest/Hierophant (5) --- Kärlek just nu är ganska konservativt. Om du hittar kärleken så är det för att du söker på traditionella platser och beter dig som en "traditionell" kvinna. Alltså kanske dags att söka dig ut någon stans för att själv bli utbjuden?!

Varma lyckönskningar! Håll oss uppdaterade!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2013-06-13 21:30 #6 av: Pagan

nyfiken i en strut undrar ju såklart: Hur har det gått på kärleksfronten?

Anmäl